https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1557230700/us/rliobjm5j1ilt0wgugix.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1547554351/us/fe30flqzhes8kajof0z5.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1556090241/us/ynohwdvkl6cayhcncjz0.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1547214747/us/zeudeh0tgxpexsqocwnt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1567082227/Banner-YH-Utbildningssidan-se_lemowt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1572602235/us/t5zswmvjnzdanqwqjaop.jpg
Changemaker Educations AB

Fakta

Kontakt

 • Ort

  Stockholm, Boden

 • Längd

  450 YH-poäng

 • Lärosäte

  Changemaker Educations AB

 • Sista ansökningsdatum

  4 juni

 • Startdatum

  9 september

 • Utbildningstyp

  Yrkeshögskola

 • Områdesbehörighet/behörighet

  Se utbildarens hemsida

 • Examen

  Yrkeshögskoleexamen

 • Kategorier:

  Data, IT & grafik

 • Kontakt

  Changemaker Educations AB
  Tel: 08 – 33 60 15
  Mail: info@cmeducations.se

  Utbildningsledare
  Anna Möller
  Tel: 0708-36 91 00
  Mail: anna@cmeducations.seChangemaker Educations

Changemaker Educations

Vi erbjuder utbildningar inom spelutveckling, change management och nya tekniker. Vår ambition är att utveckla och genomföra utbildningar som ger dig kunskaper, färdigheter och kompetenser att hanter... Läs mer

Webbutvecklare E-handel


E-handeln behöver webbutvecklare med fokus på kundens affärsnytta och UX. Idag handlar 9 av 10 svenskar varor och tjänster på nätet. Dynamisk webbutveckling, apputveckling, mobile first, responsiv design och UX-design utvecklas och implementeras i högt tempo. Vill du vara med och utveckla dagens och framtidens e-handelslösningar? Då ska du satsa på att bli webbutvecklare inom e-handel!

E-handeln behöver dig

Genom att utbilda dig till webbutvecklare inom e-handel får du en unik kompetensmix som är starkt efterfrågad på arbetsmarknaden. Du får en överblick över e-handeln och du lär dig dynamisk webbutveckling där design, layout och funktioner stödjer kundens upplevelse (UX/UI) . Du lär dig hantera databaser, du bygger responsiva webbplatser för mobila plattformar, samt skapar system för flöden och logistik inom den orderhantering för dagens e-handel.

25 % LIA (praktik)

Som en del av utbildningen gör du LIA (Lärande i arbete, praktik, internship) hos ledande branschföretag. LIA:n fördjupar och breddar ditt lärande, samtidigt som du får de arbetserfarenheter som krävs för att utveckla dagens och morgondagens e-handelssajter. Du bygger ditt nätverk och skapar relationer med framtida arbetsgivare redan under studietiden. Vi samarbetar med en rad företag gällande LIA, projekt, branschevents, föreläsningar och rekrytering, exempelvis; Nordic Web Team, Star Republic, Claremont, Cloudnine, Webular, Google, Evry, Lybe, Netrelations, Tretton37, Iptor, Ninetech, Opacity, Sphinxley m fl.

Stark tillväxt

9 av 10 svenskar väljer att handla via digitala plattformar. Utbudet är enormt, det är enkelt att jämföra priser och e-butiken är öppen dygnet runt. Företagen måste hela tiden utvecklas för att kunna mäta sig mot svenska och utländska konkurrenter. Det är viktigt att förstå kundens totala köpupplevelse, som omfattar e-butikens design och funktioner, den faktiska varan/tjänsten, marknadsföringen, servicen, kvalitén och leveransvillkoren. Erbjudandet ska fungera oavsett om kunden vill handla via dator, läsplatta, mobiltelefon, smartwatch eller annan digital enhet.

Vi ger dig rätt kompetensprofil

Vi samarbetar med en rad företag och organisationer som alla uttrycker ett växande behov av webbutvecklare inom e-handel. Vi har samlat några av branschens mest kunniga utvecklare och föreläsare inom webbutveckling, webbdesign och e-commerce under ett och samma tak. Du får möjlighet att utbilda dig till framtidens vassaste webbutvecklare inom e-handel. Du sätter själv ribban för hur långt du vill nå under dina två år hos oss.

 

Vad arbetar du som efter utbildningen?

Att jobba som utvecklare inom e-commerce innebär en möjlighet att bygga, förbättra och utveckla nya e-handelsmiljöer och funktioner. Utbildningen ger dig verktyg för att förstå behov och utbud på dagens e-marknad, och kunskap att blicka framåt och utveckla framtidens e-handel. Du får lär dig att skapa digitala miljöer med kundupplevelsen i fokus. Exempel på yrkesroller är:

 • Webbutvecklare
 • Webbprogrammerare
 • E-handelsutvecklare
 • Webbapplikationsutvecklare
 • Projektledare Webb/E-handel
 • Webbdesigner
 • UX-designer