https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
Swiss Education
Swiss Education

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: +46 8 533 324 18
    Mail: info@swisseducation.seSEG-Swiss Education Group

SEG-Swiss Education Group

SEG-Swiss Education Group, har sedan etableringen 1982 vuxit och är nu en av världens främsta nätverk av skolor inom “hospitality management”. Med fem prestigefyllda skolor erbjuder SEG utbildningar i... Läs mer

Utbildningar med inriktning mot Hotell Management, Företagsekonomi, Kock eller Konditor, Swiss Education

 

Swiss Education Groups fem olika skolor erbjuder världsledande utbildningar med inriktning mot Hotell Management, Företagsekonomi, Kock eller Konditor.

De fem skolorna med sina 7 campus, är alla belägna i Schweiz, sex campus i den franska delen och en i den tyska delen. Detta ger studenterna möjlighet att välja ett campus som passar just dem. Vill man studera i en storstad? Eller kanske i en skidort i bergen?

Utbildningar erbjuds på olika nivåer och längd och alla är givetvis fullständigt ackrediterade och CSN-berättigade.

Läs mer om våra skolor och vilka utbildningar de erbjuder:

Culinary Arts Academy Switzerland

På Culinary Arts Academy’s fantastiska campus i Le Bouveret kan du utbilda dig till antingen internationell kock eller konditor på absolut högsta nivå.

HIM - Hotel Institute Montreux

Hotel Institute Montreux ligger i den vackra staden Montreux precis vid Genèvesjön. Här läser du en unik kombation av Hotell Management och Amerikansk Företagsekonomi.

SHMS - Swiss Hotel Management School

I SHMS vackra palats så har du möjligheten att studera världsledande utbildningar inom Hotell och Events Management. Det erbjuds även ett flertal olika Mastersutbildningar.

IHTTI - School of Hotel and Design Management

På IHTTI i Caux och Leysin erbjuds unika utbildningar inom Hotell och Design Management – med ett fokus på kreativitet, konceptutveckling och design inom hotellbranschen.

César Ritz Colleges Switzerland

Utspritt över tre fantastiska campus i Schweiz så driver César Ritz Colleges Switzerland världsledande utbildningar i sann César Ritz anda – med fokus på Hotell, Turism och Entreprenörskap.