Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Hotell & Restaurang?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Utbildningar med inriktning mot Hotell Management, Företagsekonomi, Kock eller Konditor, Swiss Education

Swiss Education Groups fem olika skolor erbjuder världsledande utbildningar med inriktning mot Hotell Management, Företagsekonomi, Kock eller Konditor.

De fem skolorna med sina 7 campus, är alla belägna i Schweiz, sex campus i den franska delen och en i den tyska delen. Detta ger studenterna möjlighet att välja ett campus som passar just dem. Vill man studera i en storstad? Eller kanske i en skidort i bergen?

Utbildningar erbjuds på olika nivåer och längd och alla är givetvis fullständigt ackrediterade och CSN-berättigade.

Läs mer om våra skolor och vilka utbildningar de erbjuder:

Culinary Arts Academy Switzerland

På Culinary Arts Academy’s fantastiska campus i Lucerne och Le Bouveret kan du utbilda dig till antingen internationell kock eller konditor på absolut högsta nivå.

HIM - Hotel Institute Montreux

Hotel Institute Montreux ligger i den vackra staden Montreux precis vid Genèvesjön. Här läser du en unik kombation av Hotell Management och Amerikansk Företagsekonomi.

SHMS - Swiss Hotel Management School

I SHMS vackra palats så har du möjligheten att studera världsledande utbildningar inom Hotell och Events Management. Det erbjuds även ett flertal olika Mastersutbildningar.

IHTTI - School of Hotel and Design Management

På IHTTI i Neuchâtel erbjuds unika utbildnings inom Hotell och Design Management – med ett fokus på kreativitet, konceptutveckling och design inom hotellbranschen.

César Ritz Colleges Switzerland

Utspritt över tre fantastiska campus i Schweiz så driver César Ritz Colleges Switzerland världsledande utbildningar i sann César Ritz anda – med fokus på Hotell, Turism och Entreprenörskap.   

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga