https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743840/us/euelsqftzxz6mksr5tje.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743954/us/g2tmr3ikniu9frxh5ahq.png
EduPlanet
EduPlanet

Fakta

Kontakt

 • Kontakt

  Tel: 018 - 55 10 20
  Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

University of Worcester

Studera i Worchester, England

Välkommen till University of Worcester, ett trevligt universitet med cirka 8000 studenter! Skolan är stor nog för att erbjuda många olika kurser och inriktningar men samtidigt har skolan en personlig känsla och personalen har tid att bry sig om varje enskild student. Bli inte förvånad om läraren kan ditt namn och hälsar i korridoren!

Campusområdet är grönt, frodigt och lugnt och inspirerar och motiverar till goda studieresultat. Skolans goda rykte har snabbt spridit sig runt världen och väljer du att läsa på University of Worcester så kommer du läsa tillsammans med brittiska såväl som internationella studenter från Asien, Afrika, Nordamerika och hela Europa. Campus ligger på promenadavstånd från centrala Worcester så det är lätt att ta sig in till stan och ta del av allt det utbud som city har att erbjuda.

Ytterligare en fördel med University of Worcester är att eleverna på skolan har en väldigt stark gemenskap, det finns över 35 olika klubbar och föreningar på skolan som studenter kan ta del av. Bland dessa finns till exempel en dramaklubb, mängder av olika sporter, kulturklubbar med mera. Som internationell student har du automatiskt medlemskap i dessa och kan fylla din fritid med massor av roliga aktiviteter.

EduPlanet hjälper dig kostnadsfritt med ansökan, information, CSN med mera när du vill anmäla dig till University of Worcester! Skolan är dessutom mycket prisvärd och du kan finansiera hela kursavgiften med studiemedel från CSN.

Denna skola är godkänd för studiemedel från CSN.

Kurser

University of Worcester erbjuder kurser inom en rad spännande ämnen. Som student kan du välja att läsa en study abroad-termin på universitetet eller att förlägga hela din utbildning på skolan. Skolan erbjuder flera stora huvudområden som du kan läsa kurser inom, dessa är:

 • Education
 • Health and Society
 • Humanities and Creatice Arts
 • Science and Envorinment
 • Sport and Exercise Science
 • Business
 • Finance
 • Marketing
 • Accounting
 • Social Science
 • Graphic Design
 • Film
 • Computer Science
 • Game Design

Fritid

Worchester är en mysig stad som erbjuder det mesta, trevliga pubar och caféer och ett rikt kulturutbud. Årligen anordnas ett flertal festivaler i Worcester och om du vill åka till en större stad är Birmingham bara en kort tågresa bort och du når lätt London på några timmar.

Worchester har cirka 110 000 invånare. Det är en säker, medelstor stad med goda möjligheter för studenter som vill hitta ett extrajobb vid sidan av sina studier. Worchester har rankats som den 14:e mest polulära staden att bo i Storbritannien av det brittiska folket vilket är ett väldigt gott betyg. Floden River severn flyger genom staden och Worcester som stad är känd för sin fantastiska katedral.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här