https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1613482465/us/fu9jvhvwkcvei1gdtdo1.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif
Kilroy

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 0771 - 545 769Kilroy

Kilroy

Funderar du på att studera utomlands? KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen från dina första frågor till... Läs mer

University of the West of England

University of the West of England (UWE) är ett av de största och populäraste universiteten i Storbritannien. Universitetet erbjuder mer än 600 utbildningar på grund- och masternivå. Bristol är dessutom den ultimata studentstaden, endast 90 min från London.

På UWE går hela 30.000 studenter från över 140 länder världen över.

Varför studera på UWE, Bristol?

UWE Bristol fokuserar mycket på strategiska partnerskap med globala företag som Hewlett-Packard, Airbus, Jaguar, PwC och Rolls Royce. Detta innebär att universitetet bland annat kan erbjuda studenterna värdefulla praktikplatser.

Att arbeta nära näringslivet gör det också möjligt för UWE att se till att forskningen som bedrivs på universitetet har en direkt inverkan på människors liv. UWE Bristol är en av de snabbast växande forskningsinstitutionerna i Storbritannien, med över en tredjedel av  forskningen som anses vara världsledande eller internationellt utmärkt.

Akademiskt rykte

Complete University Guide har rankat University of the West of England på plats 58 av alla universitet i Storbritannien. Majoriteten av kurserna som hålls på universitetet är ackrediterade av berörda yrkesorganisationer som säkerställer att studenterna utexamineras med kvalifikationer som gör studenterna attraktiva och redo för näringslivet.

Vad kan du studera på UWE, Bristol?

The University of the West of England erbjuder kurser och program inom de flesta ämneskategorier. De populäraste studieinriktningarna omfattar en studien omfattar Business, Law, Engineering, Finance och Life Science.

Mer information om utbildningarna hittar du här.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.