https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
EduPlanet
EduPlanet

Fakta

Kontakt

 • Kontakt

  Tel: 018 - 55 10 20
  Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

University of Law Business School i London

Studera ekonomi och business i London

University of Law Business School (ULBS)är en del av University of Law, här ges deras Business-program. De hette tidigare London School of Buisness and Finance (LSBF). University of Law är ett av Englands äldsta, mest ansedda och största Law-(juridik) universitet med över 100 års erfarenhet. University of Law Business School och University of Law har bla campus i Bloomsbury i centrala London, Leeds och Birmingham.

På University of Law Business School läser du prisvärda och erkända Degree-program (Bachelor och Master) inom just Business. Förutom deras egna Business-program håller de också program i samarbete med den prestigefulla skolan Grenoble Ercole de Management (GEM). 

Till ULBS och GEM kommer studenter från hela världen för att få en internationellt känd examen. Detta gör att det finns en stor internationell mix av studenter på skolorna. GEM tar endast emot studenter som har minst ett års akademisk erfarenhet eller liknande. För dig som tex redan arbetar och samtidigt vill läsa en MBA Online kan du läsa det på businesskolan London School of Business and Finance (LSBF).

Lärarna är alla väldigt kunniga och erfarna inom sina områden då de har lång arbetslivserfarenhet, fortfarande är verksamma i branchen och ständigt håller sig uppdaterade i de senaste trenderna. Flera av lärarna på GGSB pendlar mellan skolan i Frankrike och London för att undervisa.

De utbildningar som finns är i korthet:

 • Bachelor in Business (BA, 3 år) och Master in Business (MSc, 1,5 år) inom tex:  Marketing, Management, Finance, HR
 • Master in Business (MSc) på GGSB 2 år inom tex: International Business, Finance, Marketing, Fashion & Luxury
 • Global MBA Online (på distans) på LSBF, 18-36 månader inom tex: Banking, Finance, Marketing, Sales, HR, Tourism, Project Management

Kurser

Detta är en del av utbudet som EduPlanet erbjuder på University of Law Business School. För komplett utbud, kontakta EduPlanet.

Bachelor in Business Management (BA)

Skolan har ett stort utbud av utbildningar, men deras kanske främsta och mest populära utbildning bland internationella studenter är att deras Bachelor (3 år) mycket konkurrenskraftig och med möjlighet till specialisering. På deras BA-utbildningar förbereder dig för ett kreativt tänkande i en internationell miljö. Du får ta del av ett speciellt utformat program med erfarna, välutbildade lärare och har chansen att under sista året välja en av fem följande ämnesinriktningar:

 • Marketing
 • Finance
 • Allmänt Business
 • Human Resource Management

Masterprogram

De Broc erbjuder även ett antal masterprogram:

 • Corporate Financial Management
 • Leadership and Human Resource Management
 • International Marketing
 • Strategic Business Management

Denna skola är godkänd för studiemedel från CSN.

Attraktivt och internationellt campus i Bloomsbury London

På University of Law Business School:s campus i London finner du alltså i Bloomsbury i Londons West End, som är ett mysigt område i centrala London. Här finns många universitet och historiska platser, tex British Museum och ett rikt utbud av restauranger och caféer och nära till tunnelbanestationer som gör det lätt att ta sig hit.

ULBS är en utmärkt skola för dig som vill ha centralt läge, kvalitativ utbildning och klasskamrater från hela världen. Du får alla möjligheter till att fila på ditt CV med hjälp av skolans karriärcoach, får ta del av praktikmöjligheter och jobberbjudanden och hjälp med att hitta boende om du så vill.

Fritid

Världsmetropolen London

London är en mångkulturell världsmetropol med ca 10 miljoner invånare. Stadens varierade befolkning har lockats från en mängd olika kulturer, religioner och länder. Campus ligger i Bloomsbury, en jättettrevlig del av London. I området finns många med mysiga butiker, caféer och restauranger och nära till tunnelbanan.

Englands huvudstad är full av liv och rörelse med ett pulserande hektiskt tempo. För de som vill åka på språkresor och uppleva allt vad en storstad innebär är London det självklara valet. Missa inte att besöka närliggande typiskt brittiska byar och landmärken. Tågnätet är väl utbyggt i London och du tar dig till städer som Oxford och Cambridge på under en timme. Sydkustens många pärlor och imponerande landskap nås också på kring en timme med tåg.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här