https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif
Kilroy

Fakta

Kontakt

 • Ort

  Kanada, Peterborough

 • Längd

  Varierande (kandidat- och masternivå)

 • Lärosäte

  Kilroy

 • Sista ansökningsdatum

  Mer info inom kort

 • Startdatum

  Januari/september

 • Utbildningstyp

  Utlandsstudier
  Universitet & Högskola

 • Områdesbehörighet/behörighet

  Se utbildarens hemsida

 • Examen

  Kandidatexamen och masterexamen

 • Kategorier:

  Utlandsstudier / Study abroad

 • KontaktTel: 0771 - 545 769


Kilroy

Kilroy

Funderar du på att studera utomlands? KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen från dina första frågor till... Läs mer

Trent University, Kanada

Om du vill studera nära en storstad men ändå få utbildningen i små klasser, är Trent University något för dig! Trent är ett av Kanadas mest framstående universitet där du både har möjlighet att läsa en hel utbildning eller 1-2 terminer som del av din svenska utbildning. Studera på Trent University med KILROY education!

Varför studera på Trent?

Universitetet har 7 000 heltidsstudenter, varav 700 internationella studenter. Det är ett av Kanadas bästa universitet i sin storleksklass och rankades 2004 för elfte året i rad av tidskriften Maclean's, till delstaten Ontarios bästa universitet. Fördelarna med ett mindre universitet är många; klasserna är små, lärarkontakten tät och det är gott om fritidsaktiviteter. Campusområdet är till ytan det största i Kanada. Trent University satsar mycket på internationalisering och har ett ambitiöst program för alla utländska studenter.

Vad kan du studera på Trent?

På Trent University kan du studera på Undergraduatenivå. Särskilt populära är utbildningarna inom Political Science, Psychology och Environmental and Resource Studies. Du kan läsa program och kurser inom humanistiska, naturvetenskapliga, tekniska och ekonomiska ämnen.

Om du önskar läsa 1-2 terminer som en del av din svenska utbildning, eller bara vill pröva på utlandsstudier, kan du läsa ett sk Study Abroad program. Det innebär att du väljer enstaka kurser, vanligtvis 5 stycken per termin. Study Abroad programmet vid Trent University lämpar sig allra bäst för dig som är intresserad av ett års studier utomlands, men det är möjligt att studera endast en termin.

Mer information om utbildningarna hittar du här.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.