https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
EduPlanet
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Toulouse Business School i Barcelona

Plugga business i Barcelona!

Vill du plugga management, marknadsföring, förhandling eller internationell handel och är sugen på att göra det i Spanien? Ansök då till Toulouse Business School i Barcelona med EduPlanet. I denna affärsskola i mitten av Barcelona erbjuds intressanta kurser på både spanska och engelska.

”Jag bestämde mig för att komma till Barcelona för att jag ville vara i en internationell miljö. Skolan ger dig privilegiet att studera i tre olika länder, ett varje år och skolan har bra rykte. Jag blev överraskad av vänligheten och välkomnandet jag fick av personalen på skolan. Faktumet att vi bara är 25 personer i klassen gör att det är lättare att få en bra relation med lärare. Det är verkligen bra!”
- Sally L, student vid Toulouse Business School

För att göra dig som student redo inför arbetslivet har Toulouse Business School nära samarbete med näringslivet och har anpassat kurserna efter vad som krävs för att lyckas på arbetsmarknaden. Skolan, som grundades 1995, har idag klasser bestående av 20 elever och lärare med god utbildning i ämnena de undervisar i. Det är en mångkulturell och modern miljö som ger dig en bred grund inom management-området.

Kurser

Läs en Bachelor (BA) eller en Master

Bachelorutbildningarna vid Toulouse Business School har inriktat sig på marknadsföring, förhandling eller internationell handel. De är på 3 år och har stort fokus på näringslivet med ett tydligt managementfokus. Här ingår även praktik varje läsår. Du kan välja mellan att läsa alla tre år i Barcelona eller läsa något av åren i en av partnerskolorna som finns utspridda över större delen av världen eller i Toulouse.

Masterutbildningar som också erbjuds är inom:

  • Master in Management
  • Master of Science Marketing
  • Master of Science Finance

Kursstarter är i januari och september.
Både Bachelor och Master-utbildningarna är godkända för studiemedel.

Boende & Fritid

Strand och stad - allt i ett i Barcelona

Barcelona är Spaniens andra största stad och består av en mix mellan det gamla, historiska Spanien och det moderna, internationella. Här finns sol, strand och bad, men även shopping, sport och ett pulserande nattliv. Varför inte kombinera studier med nöje?

I Barcelona finns en mängd av tapasbarer, restauranger, kaféer, museer och affärer. Staden passar både dig som är modeintresserad och dig som vill se en match mellan FC Barcelona på deras hemarena Camp Nou. Den passar dig som gillar konst och kultur; bara en vandring genom staden ger en god inblick i Gaudi, Miró och Picassos verk. Ta det lugnt och njut av trevligt umgänge kan du göra i någon av stadens alla grönskande parker, på stranden eller på en av flera marknader som finns runtom i staden. Frågan är inte hur du ska kunna sysselsätta dig, utan med vad!

Bo med andra eller själv, du väljer!

Den vanligaste boendeformen för studenterna vid Toulouse Business School är en studentlägenhet som delas med flera studenter. Men föredrar du att bo själv är det självklart också ett alternativ. Ta kontakt med EduPlanet så hjälper de dig med hur du ska gå tillväga.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här