https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1589789443/us/humanistcentrum_utkast_6.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1547214747/us/zeudeh0tgxpexsqocwnt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1581930462/us/tt3yso0gnxpn5fe40wtp.gif
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: +46 771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.seTheatre Arts på Santa Barbara City College

Närheten till inspirerande teaterscener gör Santa Barbara City College till ett perfekt val för dig som älskar allt som handlar om teater och skådespeleri. Du som studerar teater på SBCC har möjlighet att fördjupa dig inom inriktningar såsom Performance, Design eller Production.

Att studera teater ger en unik möjlighet till personlig utveckling. Blandat med drama-­ och improvisationsövningar, där du utvecklar din kreativitet och spränger fantasins gränser, lär du dig teaterproduktionens många olika moment. Du lägger en bra bas med teoretiska kurser inom bland annat teaterhistoria, teaterteori, scenografi och filmproduktion. De branscherfarna och mycket kvalificerade lärarna hjälper dig att utveckla din egen personliga stil.

Framtidsmöjligheter

Vad du kan arbeta med efter att ha studerat teater på SBCC beror lite på vilka kurser du valt. Under en teaterutbildning kan du antingen rikta in dig på specifika områden eller blanda kurser och på så vis få med dig grundläggande kunskaper inom många olika områden av branschen. Framtida yrken kan exempelvis vara skådespelare, regissör, makeupartist eller scenograf inom teater-­, tv­- och filmbranschen.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.