https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593522953/us/zzly4e4qt5rsogkhrxft.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1601496251/us/orea9w2fvkav5uqcfud2.gif
Kilroy

Fakta

Kontakt

  • KontaktTel: 0771 - 545 769


Kilroy

Kilroy

Funderar du på att studera utomlands? KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen från dina första frågor till... Läs mer

TAFE Queensland, Australien

På TAFE Queensland har du ett brett utbud av yrkesförberedande program att välja bland, som är 1-2 år långa, till en rimlig kostnad. Du kommer att få kompetensbaserad utbildning, med stort fokus på anställningsbarhet och praktiska färdigheter som efterfrågas inom områden som Business, Fashion design, Sport and Recreation och Event Management.

Varför studera på TAFE Queensland?

TAFE Queensland har flera campus längs med både Sunshine Coast och Gold Coast. Det är ett naturligt vackert område, inte långt från Brisbane. Berömt för sina sandstränder och härliga surfmöjligheter, naturliga omgivningar och fantastisk regnskog är Sunshine Coast och Gold Coast även platser som erbjuder enorma möjligheter till god utbildning samtidigt som du njuter av en aktiv och hälsosam livsstil.

Det breda urvalet av kurser återspeglar behoven i det växande området runt Sunshine Coast och dess ökande arbetsmarknad. Som student här kommer du att få aktuell kunskap i vad som krävs i näringslivet. Undervisningen sker i utmärkta campusanläggningar och studenterna får en god bild av hur miljön ser ut i verkliga arbetslivet, där många av lärarna har stor erfarenhet från näringslivet.

Vad kan du studera på TAFE Queensland?

TAFE Queensland har ett brett utbud av diplom- och certifikatsutbildningar som är 1-2 år långa, till en rimlig kostnad.

Undervisningen sker i utmärkta campusanläggningar och studenterna får en god bild av hur miljön ser ut i verkliga arbetslivet, där många av lärarna har stor erfarenhet från näringslivet. TAFE Queensland erbjuder bl.a. utbildningar som Sport Development (Fitness), Sports Coaching, Event management, Fashion design, Graphic design, Travel and Tourism, Business m fl.

Mer information om utbildningarna hittar du här.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.