Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Hotell & Restaurang?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Swiss Higher Diploma in Culinary Studies

På Culinary Arts Academy Switzerland utbildas morgondagens stjärnkockar- här finns kockutbildning med teori och praktik i absolut världsklass.

"Att ha tillgång till ett brett kontaktnät och möjligheten att praktisera hos välrenommerade konditorer världen över är bara en av få anledningar till att jag valde Culinary Arts Academy Switzerland"
Sofia Söderberg

Utbildningen ger studenterna den kunskap, förståelse och fingertoppskänsla som behövs för att påbörja en framgångsrik karriär inom kulinarisk konst.

Undervisningen på Culinary Arts Academy Switzerland är ingen klassisk undervisning utan i en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är vi fokuserade på att erbjuda alla våra elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

Swiss Higher Diploma in Culinary Studies

Detta är en grundutbildning inom kulinarisk konst som lär studenterna basteknikerna för att utvecklas till en framgångsrik internationell kock. Våra elever lär sig även de mer avancerade tekniker som behövs för att utveckla en egen identitet i köket, en identitet som du sedan både akademiskt och genom praktiska erfarenheter utvecklar under hela livet.

Utbildningsstart

Vi har löpande utbildningsstarter under året. Du hittar nästa startdatum här!

CSN

Utbildningen är CSN-berättigad. Läs mer om CSN här.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga