Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Hotell & Restaurang?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Hotell Service Management

På SHMS Swiss Hotel Management School kan du studera hotell och events management vid palatset i Montreux. SHMS är känt över hela världen för att erbjuda några av världens främsta utbildningar inom hotell och hospitality management.

Utbildningarna på SHMS kombinerar teori och praktik, vilket ger studenterna en djup förståelse för ämnet och en bra grund för sin framtida karriär.

Vid SHMS är vårt mål att säkerställa en mångkulturell och internationell utbildning. I ett multikulturellt klassrum och med en global atmosfär inspireras studenterna för just deras framtida internationella karriär.

Undervisningen på SHMS – Swiss Hotel Management School är ingen klassisk undervisning utan i en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är vi fokuserade på att erbjuda alla våra elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

Swiss Diploma i Hotell Service Management

Efter två års studier, av vilket ett år består av betald praktik, erhåller studenten ett schweiziskt diplom i ”Hotel Operations Management”. Detta diplom visar att att du som student på ett effektivt sätt vet vad som krävs för att leda den dagliga driften på ett hotell och i en restaurang. Tack vare detta ges du som student även en utmärkt grund och möjlighet att bygga vidare på din akademiska utbildning samt så småningom internationella karriär.

Utbildningsstart

Vi har löpande utbildningsstarter under året. Du hittar nästa startdatum här!

CSN

Utbildningen är CSN-berättigad och möjlighet till full finansiering via CSN! Läs mer om CSN här.


Relaterade artiklar
    Ställ en fråga