https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1589789443/us/humanistcentrum_utkast_6.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1547214747/us/zeudeh0tgxpexsqocwnt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1581930462/us/tt3yso0gnxpn5fe40wtp.gif
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: +46 771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.seSTS Select på Santa Barbara City College

På Santa Barbara City College studerar du med den studiegång vi kallar STS Select – en fantastisk möjlighet för dig att välja bland SBCC:s breda kursutbud. Med STS Select skräddarsyr du dina utlandsstudier genom att själv välja de kurser du vill studera.

Samtliga studier på SBCC är upplagda utefter STS Select. Det här är det perfekta studiealternativet för dig som söker inspiration och vill hitta det just du brinner för. Det kan också vara en utmärkt inkörsport för vidare studier på högre nivå, då du kan välja att studera kurser som är obligatoriska i en framtida akademisk examen. 

Vad studerar jag?

Du kan välja att antingen fokusera dina studier inom ett ämnesområde eller kombinera kurser från flera olika områden. Det är fullt möjligt att studera både business och musik under samma läsår. Det finns ingen absolut garanti att du får dina förstahandsval, men vi hjälper dig ta fram olika alternativ från det breda kursutbudet och guidar dig genom hela registreringen.

Vi har tagit fram några exempel på studieupplägg där du fokuserar på ett ämnesområde, till exempel Film & Televison Production eller Psychology, men SBCC har många fler ämnesområden än de exempel vi visar. Saknar du just ditt drömupplägg? Hör av dig till oss så hittar vi det!

Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på IBS. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.