https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1592293322/us/kno9pc9amufvlfv4gnh7.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593078874/us/wmhgtnayikiztshhlo3e.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593523045/us/zttbj2xeroqjcfvoaxww.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593079266/us/jotm1cmg4sc8u4l4bpj1.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593609236/us/mhcbztikjf7anjy2wb1s.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1594123681/us/ofhil7ol97ct2udejyyv.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1581930462/us/tt3yso0gnxpn5fe40wtp.gif
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Språkresa - Spanska i Valencia på International House

Språkresa - Spanska på International House i Valencia

Espanolé International House i Valencia är en medelstor skola som erbjuder högkvalitativ spanskaundervisning i en vänlig och modern miljö. Skolan är perfekt belägen mitt i centrala Valencia i den gamla delan av stan. IH Valencia har trevliga lokaler som nyligen renoverats och det finns även en trevlig takterass.

Alla lärare på skolan är välutbildade och har god erfarenhet av att undervisa spanska, dessutom deltar de ofta i aktiviteter skolan anordnar som middagar och utflykter.

Skolan har ett generöst utbud av fritidsaktiviteter för sina studenter, exempelvis stadsvandring och välkomstparty, museum, salsakvällar, filmkvällar med mera.

I Valencia finns någonting för alla, standen är modern men är samtidigt rik på historia och kultur. Staden har ett fantastiskt klimat och närhet till fantastiska stränder samt ett stort utbud av fritidsaktiviteter.

Kurser

Språkkurs i spanska 20 lekt/v

Standardkurs i spanska med 4 lektioner per dag måndag till fredag. Undervisningen sker i små grupper med internationella deltagare och tar upp språkets alla moment. Kursen finns på olika nivåer så den passar både dig som läst spanska tidigare och för dig som är helt nybörjare. Vanligtvis förmiddagslektioner.

Språkkurs i spanska 25 lekt/v

Intensivkurs i spanska som ovan men med 5 extra lektioner i grupp med tonvikt på konversation. Passar dig som önskar utveckla språkets alla moment men med extra tonvikt på det muntliga: konversation och vokabulär.

Allmän spanska + affärsspanska  20+5

Kursupplägget liknar kursen ovan med 20 lektioner per vecka + 5 lektioner med språkträning inom Business Spanish/ affärsspanska. Kursen passar dig som använder, eller kommer att använda, spanska i ditt arbete.

Spanska & Segling

Segling är stort i Valencia och IH erbjuder en kurs där du kan kombinera lektioner i spanska med segling. Kursen innehåller 20 lektioner språkkurs i spanska per vecka plus segling under eftermiddagarna. Kan passa både dig som är en van seglare eller dig som är nybörjare.

Spanska & Volontärarbete

Kombinera en 2 veckors spanskakurs vid IH Valencia med efterföljande volontärarbete under valfri tid, minst 6 veckor. Volontärprojekten finns inom olika områden så som utbildning, miljö och omvårdnad/sjukvård. Kursstart ca 1-2 gånger per månad.

Fritid

I Valencia finns någonting för alla, staden är modern men är samtidigt rik på historia och kultur. Staden har ett ljuvligt klimat, mycket gröna ytor, spännande arkitektur och närhet till fantastiska stränder, samt ett stort utbud av nöjen och aktiviteter.

Under din tid i Valencia kan du bland annat se fram emot strandliv, shopping, goda middagar, ett bra uteliv och goda möjligheter att uppleva spansk kultur och historia. Valencia är en stad som verkligen erbjuder något för alla och passar framförallt dig som trivs i en större stad med ett rikt utbud av nöjen och aktiviteter.

Skolan har ett generöst utbud av aktiviteter för sina studenter såsom stadsvandringar, välkomstparty, besök på museum och marknader, paellaparty, tävlingar, sportaktiviteter, teater, salsakvällar, filmvisningar, picknick på stranden, shopping med mera. Minst 4 aktiviteter per vecka är kostnadsfria. Man har även möjlighet att följa med på heldagsutflykter på helgerna mot en mindre kostnad som betalas på plats.

Boende

IH Valencia erbjuder ett antal noga utvalda boenden för sina kursdeltagare. Välj mellan att boka boende under hela din vistelse i Valencia eller bara för dina första veckor. Följande alternativ finns:

Delad lägenhet

Bo med andra kursdeltagare i delade lägenheter i enkelrum (eget rum) eller i dubbelrum (delat rum). Tillgång till gemensamt kök och badrum. Städning av allmänna utrymmen ingår 2 ggr/ vecka, lakan ingår. Alla kostnader är inkluderade. Lägenheterna ligger vanligtvis på promenadavstånd från skolan och centrum av Valencia. Delad lägenhet är ett trevligt sätt att bo på om man vill dela boende med andra studenter och kunna laga sin egen mat.

Värdfamilj

Boende i noga utvalda spanska värdfamiljer där man har sitt eget rum (enkelrum) och halvpension inkluderat. Halvpension innebär att man äter frukost och middag hos familjen. Det finns även möjlighet att boka endast frukostpension eller med helpension. Boende i värdfamilj ger dig möjlighet till extra språkträning och en inblick i den spanska kulturen, mat-traditionen och det spanska vardagslivet. Boende i värdfamilj passar alla åldrar!

Residens

Studentresidens där man kan bo i enkelrum eller dubbelrum med andra studenter. Möjlighet till egen matlagning finns eller möjlighet att boka frukost, halvpension eller helpension.

Egen lägenhet/ Studio

Detta boende passar dig som önskar ett mer självständigt boendealternativ. Lägenheten kan passa en eller två personer och man har ett eget litet kök och badrum samt tvättmaskin. Städning ingår varannan vecka. Lakan ingår.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här