https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1628714361/us/p0ivmti5ws0ijlff7lj6.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1633082091/us/u2odp6julvrrcryswje2.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif
EduPlanet
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Språkresa - Spanska i Malaga på Languages Plus

Språkresa - Spanska på Languages Plus i Malaga

Languages Plus (LP) är en känd språkorganisation med skolor på många platser runtomkring i världen. Skolans utlärningsmetoder går ut på att blanda praktik, teori och nöje.

Ofta hålls lektionerna på någon av skolans blomsterprydda terasser. Det händer även att lärarna tar med sina elever till något av fiken på strandpromenaden och håller sin lektion här, vid medelhavskusten till doften av saltvatten med utsikt över havet.

En stor del av undervisningen riktas mot det muntliga och man får konversera mycket. Languages Plus är en av Malagas bästa skolor med utmärkta lärare och undervisning i små grupper. Languages Plus har 7 olika språknivåer, anpassade för att kunna ta emot så många studenter som möjligt med varierande förkunskaper.

Skolan är belägen i El Palo ca 20 minuter från centrum. El Palo har ett eget litet centrum, många barer och restauranger längs strandpromenaden och inte minst en lång strand med härligt bad. Bostäderna ligger oftast i närheten av skolan och med gångavstånd både till skolan och till havet. El Palo är fylld av internationella studenter från alla världens håll och kanter. Samtidigt som det har fått en internationell prägel erbjuder detta charmiga samhälle typiska spanska barer och caféer där man kan koppla av med en mojito eller sangría efter sin språkkurs.

Kurser

Språkkurs i spanska

Med 20 lektioner per vecka. Maximalt 8 studenter per klass. Kan läsas från 2 veckor. Denna språkkurs fokuserar på konversation, hör- och läsförståelse plus spansk kultur och grammatik.

Intensiv språkkurs i spanska

Med 30 lektioner per vecka. Maximalt 8 studenter per klass. Kan läsas från 1 vecka. Språkkursen fokuserar på konversation, hör- och läsförståelse plus spansk kultur och grammatik.

Privatlektioner

För dig som önskar skräddarsydd undervisning och vill få ut så mycket som möjligt av vistelsen i Malaga. 2 lektioner per dag som kan kombineras med en standardkurs i grupp. Det går också att välja att endast ta privatlektioner; 10, 20 eller 30 lektioner per vecka.

Fritid

Málaga är beläget i södra Spanien och innebär värme, sol och stränder. Tack vare sin trevliga atmosfär och sitt milda klimat har staden blivit en populär destination för språkstudenter från hela världen.

Den livliga strandpromenaden i El Palo är vad som lockar mest, både för internationella studenter och för spanjorer. Här kan du äta gott på någon av de många skaldjursrestaurangerna eller ta en drink på skolans "hemmapub" La Tortuga, där välkomstfester för nya studenter anordnas varje måndag. Du kan också shoppa loss i de billiga smyckesstånden eller hyra en vattenscooter och ge dig ut på det inbjudande

Medelhavet

Skolan erbjuder ett frivilligt aktivitetsprogram för de flesta dagarna, där ingår bland annat danslektioner, sportevenemang och besök till diverse sevärdheter. Skolan anordnar även dags- och helgutflykter till närliggande städer och länder såsom Sevilla, Granada och Marocko.

Utöver detta finns ett stort utbud inne i Málaga. Picassomuséet, med verk donerade till staden av Picassos familj, är en populär turistattraktion. Staden är även känd för sin katedral la Manquita, den enarmade, som fått sitt namn av att den saknar ett av sina torn. Man kan även strosa runt på stadens alla torg, i de färgsprakande parkerna och besöka stadens strand.

Boende

Vi på Eduplanet erbjuder följande boendealterntiv vilka du kan boka för hela din studieperiod eller endast för de första veckorna om du istället planerar att sedan leta eget boende i Málaga.

Delad lägenhet

Populärt boendealternativ där man kan välja att bo i enkelrum (eget rum) eller dubbelrum (delat rum) i en lägenhet tillsammans med andra studenter. Vanligtvis är man ca 3-6 studenter i en lägenhet och har gemensamt kök och badrum. Lägenheterna är fullt utrustade och lakan ingår. Tänk på att ta med egen handduk. Alla lägenheter ligger på gångavstånd från skolan vilket är smidigt.

Värdfamilj

Boende i spansk familj med halvpension (frukost och middag). Passar dig som söker extra språkträning och en större inblick i den spanska kulturen, maten, traditioner och vardagslivet.

Egen lägenhet/ Studio

Egen liten lägenhet för 1-2 personer med eget kök och badrum, balkong eller uteplats. Trevligt semesterboende som passar dig som söker ett självständigt boende ofta under en kortare period. Skolans Studios är fulltutrustade och lakan ingår. Ta med egen handduk.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här