https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095695/us/gdymf3yyctxppatenfrz.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095586/us/suz55rrazzlpg8y02dwc.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095445/us/mgxc7pqr2o6zqgcwalij.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1606474228/us/rwgcirkqfbiksnnwouef.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1609412341/us/waztxtibxbtgek3gqmk7.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1608119246/us/oci1shzjkag6gx42t1xb.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095335/us/igemfsbg4fm09ifnvfnn.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095221/us/tyodxznantzil5jjobjf.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095096/us/hs20wb7zlspwprpiwvun.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1609412432/us/lmgrcadk0ej6lmn9xexj.jpg
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Språkresa - Engelska i Oxford på British Study Centre

Språkresa - Engelska på British Study Centres i Oxford

British Study Centres (BSC) är en populär organisation med fyra språkskolor i programmet. Du som student kommer att bli erbjuden mycket prisvärda språkkurser i Oxford i internationella klasser och i en trivsam och personlig miljö.

Skolan i Oxford har ett mycket bra läge i hjärtat av staden. Skolan är belägen i en äldre byggnad men med ny och fräsch inredning.

Det centrala läget, skolbyggnaden tillsammans med mycket uppskattade språkkurser, lärare och annan skolpersonal gör British Study Centre till ett svårslaget alternativ i Oxford.

Denna skola är godkänd för studiemedel från CSN.

Kurser

Språkkurs i engelska 15, 20 lekt/v

Språkkurs i allmän engelska där språkets alla moment tas upp så som konversation, grammatik, hör-, läs- och skrivövningar. Välj mellan 15 eller 20 lektioner per vecka. Fokus läggs på kommunikation. Klasserna består normalt av ca 11 studenter av blandade nationaliteter, max 14.

Språkkurs i engelska 25, 30 lekt/v

Intensiv språkkurs med 25 eller 30 lektioner per vecka. Utöver en allmän språkkurs på förmiddagen ges eftermiddagskurser där studenten kan fördjupa sig i bl.a:
- Grammar & Writing- Wordpower

Cambridge examenskurs

Examenskurs med 25 lektioner per vecka förbereder för Cambridge examen och finns på två olika nivåer.

Ett tips kan även vara att kombinera någon av ovan kurser med en språkkurs innan eller efter för att ytterligare träna dina språkkunskaper. Kursstarter för språkkurser i engelska finns varje måndag och man kan välja att läsa önskat antal veckor.

IELTS examenskurs

Examenskurs som förbereder för IELTS examen. Passar dig som planerar att studera på universitet utomlands.

Ett tips kan även vara att kombinera någon av ovan kurser med en språkkurs innan eller efter för att ytterligare träna dina språkkunskaper. Kursstarter för språkkurser i engelska finns varje måndag och man kan välja att läsa önskat antal veckor.

Allmän engelska + Affärsengelska

5 lektioner Business English i veckan under eftermiddagarna.

Fritid

British Study Centres i Oxford har ett eget aktivitetsprogram som är mycket omtyckt av studenterna. Där får du chansen att varje vecka ta del av kvällsaktiviteter, utflykter, pubrundor, sport och andra roliga aktiviteter som skolan kommer på. Skolan kan komma på temafester, besöka museer eller se en biofilm. Eftersom Oxford är en känd universitetsstad så möter du lätt brittiska och internationella studenter. Ta även del av resor som anordnas - Cambridge, London, Bath eller varför inte Stratford-upon-Avon.

Boende

BSC Oxford erbjuder ett par olika boendealternativ för sina kursdeltagare, alla noga utvalda av skolans personal.

Värdfamilj

Ett trevligt alternativ för dig som önskar maximera din språkträning och få ta del av den brittiska kulturen på ett naturligt sätt. Bo i ett bekvämt enkelrum (eget rum) med halvpension, dvs frukost och middag, eller endast frukost. Är ni två som åker tillsammans så är det även möjligt att boka dubbelrum. Familjerna bor i trevliga bostadsområden, ofta cirka 20-30 minuter med buss från skolan.

Residens

Populärt studentboende för dig som önskar bo tillsammans med andra studenter från skolan. Skolan erbjuder boende i flera fina studentresidens. Här bor du i enkelrum med eget badrum, ca 15-20 minuter med buss från skolan alternativt 10 minuter med buss/20 minuters promenad från skolan. Du har tillgång till modernt, fullt utrustat gemensamt kök och fritt wifi.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här