https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095695/us/gdymf3yyctxppatenfrz.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095586/us/suz55rrazzlpg8y02dwc.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095445/us/mgxc7pqr2o6zqgcwalij.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1606474228/us/rwgcirkqfbiksnnwouef.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1609412341/us/waztxtibxbtgek3gqmk7.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1608119246/us/oci1shzjkag6gx42t1xb.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095335/us/igemfsbg4fm09ifnvfnn.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095221/us/tyodxznantzil5jjobjf.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1610095096/us/hs20wb7zlspwprpiwvun.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1609412432/us/lmgrcadk0ej6lmn9xexj.jpg
EduPlanet

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 018 - 55 10 20
    Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Språkresa – Engelska i Honolulu på ICC

Studera engelska på Hawaii!

Vill du bli bättre på engelska och samtidigt få en upplevelse för livet? Sök då till Intercultural Communications College (ICC) språkkurser på Hawaii genom EduPlanet. Här finns ett flertal kurser på olika nivåer och intensitet. Du väljer vilken som passar dig!

På ön Oahu i ögruppen Hawaii i centrala Stilla havet finns språkskolan ICC centralt belägen. Skolan har tio klassrum där deltagare från hela världen samlas för att förbättra sin engelska. Här kan du studera både själv eller tillsammans med andra och här finns bland annat ett multimediacenter, ett bibliotek, datorer och en liten lounge. Bara 20 minuter med buss från skolan ligger vackra Waikiki Beach och Ala Moana Beach Park. I närheten av skolan finns butiker, restauranger, kaféer och marknader.

”Upplevelse, spänning, kultur, skönhet och vänner för livet. Hawaii, min dröm som blev verklighet. Det bästa jag gjort, ett minne för livet. Tack Hawaii för allt fantastiskt jag har varit med om och tack Eduplanet som hjälpte mig att göra min dröm sann. Hawaii är fantastiskt. Varmt, behagligt, spännande, vackert, vänligt, välkomnande. Hawaii har allt!”
Amanda 22 år, 3 veckor

Kurser

ICC erbjuder flera kurser på varierande nivå och intensitet. Välj mellan:

Allmän språkkurs: 16 lektioner i veckan. Olika nivåer med max 14 deltagare per grupp. Löpande kursstarter.

Allmän språkkurs med fler lektioner: 20 lektioner i veckan. Finns på olika nivåer med 14 deltagare maximalt per grupp. 4 lektioner i veckan får studenten välja fritt bland tillvalsämnen så som marknadsföring, journalistik, amerikansk och hawaiinsk kultur, grammatik och litteratur. Löpande kursstarter.

Cambridge examenskurs: 20 lektioner i veckan. Målet är att förbereda dig inför Cambridge examensprov.

Kursstarter varje måndag. Du måste ha fyllt 16 år för kunna gå en språkkurs på ICC.

Boende och Fritid

Hawaii – ett paradis på jorden

Många av ICC:s tidigare studenter berättar om sina studieupplevelser på Honululu med stor entusiasm. Det behagliga klimatet, ständerna, de vänliga invånarna och den frodiga växtligheten sätter verkligen sina avtryck. Hit kommer förutom en mängd studenter, även väldigt mycket turister. Hawaii hör till USA, men är på många sätt olik de andra delstaterna.

Naturen är exotisk, kulturen annorlunda och djurlivet unikt. Här kan du surfa, se på delfiner, snorkla, vandra, dansa eller besöka närliggande öar i ögruppen. Du kommer helt enkelt ha fullt upp med att hinna med allt under din tid på Hawaii.

”Tänk att få åka till Hawaii! Paradiset på jorden. Så mycket man har hört om denna plats. Var det så bra som man hade tänkt innan? Nu vet jag svaret. Och nej, inte ens i min fantasi kunde jag föreställa mig hur den här resan skulle bli. Visst trodde jag det skulle bli kul och häftigt. Men så här när jag tänker tillbaka på resan så var allt långt över mina förväntningar.”
- Paulin och Magdalena 20 och 21 år, 4 veckor

Bo i lägenhet eller i värdfamilj

ICC har ett flertal lägenheter för dig som studerar på Hawaii. Du kan välja mellan att dela lägenhet med någon eller bo själv. Lägenheterna har även delad swimmingpool i området och har alla de bekvämligheter du kan behöva. Vill du däremot komma i närmare kontakt med den hawaiianska kulturen är värdfamilj ett bra alternativ. Det ger dig möjlighet att prata engelska hela dagen. Vanligt avstånd från värdfamiljerna till skolan är 45-60 minuter med buss. Lägenheterna ligger lite närmare skolan.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här