https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743840/us/euelsqftzxz6mksr5tje.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1651743954/us/g2tmr3ikniu9frxh5ahq.png
Inredningskurser
Inredningskurser

Fakta

Kontakt

 • Ort

  Distansutbildning

 • Längd

  1 vecka heltid

 • Lärosäte

  Inredningskurser

 • Sista ansökningsdatum

  Löpande

 • Startdatum

  Löpande

 • Utbildningstyp

  Yrkesutbildning

 • Områdesbehörighet/behörighet

  Se utbildarens hemsida

 • Examen

  Intyg

 • Kategorier:

  Arkitektur, Design & Inredning

 • Kontakt

  Tel: 040-511 311
  Mail: hej@inredningskurser.se



Inredningskurser

Inredningskurser

Våra utbildningar är för dig som vill skapa kreativa miljöer för företag & harmoniska drömhem för privatpersoner. Vi lägger stort fokus på övningar och feedback för att du ska få öva mycket och få med... Läs mer

SketchUp grundkurs


Vill du snabba upp arbetet med ritningar? Lär dig skapa säljande och tydliga planritningar i SketchUp och imponera på dina kunder.

Om kursen

Denna kurs är en grundläggande kurs i SketchUp och det krävs inga förkunskaper för att läsa denna kurs. Vi börjar från grunden.

Kursen ges via vår kurssida där du får en personlig inloggning och har tillgång till allt kursmaterial. Denna kurs  består av inspelade videofilmer för varje moment för att du tydligt ska kunna se, pausa och se om, för att lära dig SketchUp riktigt bra.

Du kan efter avslutad kurs bygga på den med fortsättningskurser hos oss för att skapa färglagda ritningar och slutligen skapa 3D-miljöer.

Den här kursen ingår i våra yrkesutbildningar Certifierad Inredare & Homestagingkonsult samt Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl Homestagingkonsult)

Vem kan läsa?


Den här kursen vänder sig till dig som har ett intresse av inredningsritning i dator och behöver snabba upp arbetet med planritningar. Kanske arbetar du med inredning idag och söker verktyg för att göra möbleringsplaner i dator istället för att göra dem för hand.

Eller har du inredning som hobby och tycker att det verkar roligt att möblera och inreda i SketchUp? Det är det! SketchUp är ett kraftfullt program, som samtidigt är flexibelt och lättare att lära sig än andra tyngre CAD-program.

När får jag besked på om jag kommit in?

På denna kurs gäller löpande antagning. Din anmälan är bindande först efter att du tackat ja till kursen via det mail som skickas efter att vi tagit emot din ansökan.

Kursintyg

Efter avslutad och godkänd kurs utfärdas ett diplom som skickas ut till dig både på mail och på post.

Hur går det till att läsa hos oss?

Som elev hos oss får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner & får din feedback/dina betyg upplagda. Här får du en översikt av hur stor del av kursen/utbildningen du har kvar och kan gå i förväg och arbeta med lektioner om du ligger före planen. Här kan du också hålla kontakt med dina kursdeltagare.

Varje lektion avslutas med inlämningsuppgifter för att du ska få befästa det du lär dig under lektionerna. Det är teoretiska och praktiska uppgifter blandade med varandra. Efter varje inlämningsuppgift får du feedback från en lärare.

Självklart har du tillgång till snabb mailsupport av dina lärare under kursens gång. Vi finns även på telefon vardagar mellan 8 & 16.