Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Samtalscoach

En Samtalscoach hjälper människor att skapa bestående förändring och utveckling genom effektiv kommunikation.

Utbildningen

Ett stort fokus i den här utbildningen ligger på praktiska moment och övningar för att säkerställa att du tar till dig all information på bästa sätt. Du kommer också mötas av många frågor för självreflektion. Att förstå dig själv är en förutsättning för att kunna förstå andra.

"Utbildningen till och med överträffar mina förväntningar på alla sätt. Förutom att jag lär mig nya sätt att tänka som hjälper mig personligen att nå dit jag vill så får jag också många konkreta, användbara verktyg och modeller för coaching."
Anders, tidigare utbildningsdeltagare

Efter utbildningen

Efter genomförd utbildning får du ditt diplom och titeln Diplomerad Samtalscoach.

För att få certifikat från Distansinstitutet och titeln Certifierad Samtalscoach krävs inlämnat arbetsprov.
Dina möjligheter till jobb är både stora och många. Du kommer att kunna starta din egen verksamhet men också använda det du har lärt dig i ditt nuvarande yrke som projektledare, säljare, konsult, rekryterare, lärare eller chef inom alla tänkbara områden.

Några ord från ämnesexperten Jacob

Coaching genom samtal är ett av världens snabbast växande yrken så möjligheterna till arbete är stora efter den här utbildningen. Fler och fler människor vänder sig till en coach för mental träning på samma sätt som man gör med fysisk träning. Att kunna hjälpa människor att hitta sin inre motivation för att uppnå sina önskade förändringar i livet är en gåva.

Kompetenserna hos en samtalscoach kan appliceras i en mängd olika sammanhang. I samtal mellan en coach och klient eller mellan en chef och medarbetare, inom idrott, i utbildande syfte eller i vilken situation som helst där någon önskar vägledning och inspiration för att nå sin fulla potential.

En samtalscoach fokuserar på nutid och framtid för att definiera och uppnå privata och yrkesmässiga mål för sina klienter till skillnad från en samtalsterapeut som i större utsträckning fokuserar på dåtid för att hitta mönster i beteenden hos sina klienter.

En unik fördel med Distansinstitutets coachingutbildning är att du får alla verktyg från ax till limpa för att starta din egen verksamhet. Detta gör utbildningen Samtalscoach komplett med stort fokus på hur du använder dina nya kompetenser och kunskaper direkt efter avslutade studier.

Ämnesexperten Jacob Hellberg om vad du kan förvänta dig av utbildningen Samtalscoach.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga