Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Projektledare

Distansinstitutets utbildning till Projektledare lär dig att koordinera, styra och leda alla olika typer av projekt.

Utbildningen

Du kommer att få träna på olika autentiska projektsituationer som ger dig en god förståelse för projektet som arbetsform.

Du får också tillgång till ett flertal användbara mallar som du kan använda i dina framtida projekt, t.ex. Uppdragsbeskrivning, Projektplan, GANTT-schema, Riskanalys m.fl.

Efter utbildningen

Efter genomförd utbildning får du ditt diplom och titeln Diplomerad Projektledare.
För att få certifikat från Distansinstitutet och titeln Certifierad Projektledare krävs inlämnat arbetsprov.
Den kompetens du besitter efter utbildningen ger dig många val på arbetsmarknaden. Det finns nästan oändligt många yrkesroller som innefattar ansvar för projektledning.

Några ord från ämnesexperten Petra

Behovet av Projektledare är mycket stort inom i stort sett alla branscher, företag och avdelningar. I vissa branscher är hela verksamheten uppbyggd för att drivas i projektform. Detta ger dig som genomför den här utbildningen enormt många valmöjligheter på arbetsmarknaden.

För att ett projekt ska nå önskat resultat, hålla den satta budgeten och inte minst ha någon som håller samman, driver och leder projektet är en Projektledare central.

Den här utbildningen passar för alla som har projektledaransvar idag eller önskar att ha det i framtiden. Då alla projekt är unika utgår vi från de generella, beprövade metoderna som är enkla att applicera på små som stora projekt. Du kommer få väldigt mycket värdefull information och alla modeller för att lyckas i rollen som Projektledare.

Ämnesexperten Petra Selenius om vad du kan förvänta dig av utbildningen Projektledare.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga