https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1640080662/us/oxi6ojmpek5gwkt4be4f.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1642154358/us/husql7w6xgri9dl61kvy.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1640080861/us/lxnptlcposq8zsrbkxgh.jpg
Eleiko
Eleiko

Fakta

Kontakt

  • KontaktTel: + 46 35 17 70 70
    Mail: info@eleiko.com


Eleiko- For Champions

Eleiko- For Champions

Styrka är en expertis som vi har utvecklat i nästan 60 år. Eleikos värdegrund består av prestation, lärande och ett trevligt bemötande. Detta visar hur vi tänker kring styrketräning och lägger grunden... Läs mer

Lic. Eleiko PT


Eleiko har 60 år i branschen och nu vill vi lära dig allt vi kan. Vår PT-utbildning vänder sig till dig som vill bli bäst på att lära ut funktionell träning.

För 60 år sedan förbättrade Eleiko skivstången och kom att förändra styrkesport för all framtid.

På samma sätt resonerande vi när vi för närmare 20 år sedan börjande med utbildningar i styrke- och träningsindustrin. Vi såg ett behov och ett intresse från fler som ville ha en bas i beprövad funktionell träning som backas av forskning och dessutom praktisk erfarenhet.

Om utbildningen

Vår PT-utbildning vänder sig till dig som förstår att fler och fler behöver kunskap om pålitlig funktionell träning. Inte bara de som tränar för sin sport utan även de som vill prestera i sitt vardagsliv. Våra lärare är några av de mest respekterade experterna inom sina områden. De lär dig det du behöver veta för att hjälpa dina kommande kunder att lyckas.

Utbildningslokaler

HALMSTAD
Utbildningen sker delvis på distans och delvis på Eleiko Sportcenter i Halmstad, en plats som regelbundet gästas av världsatleter. Vägg i vägg tillverkas Eleikos skivstänger som exporteras till 180 länder världen över. Som ett kvitto på att vi lyckas leverera kvalitet till våra deltagare så är vi en rekommenderad partner till SATS, Nordens största arbetsgivare för personliga tränare.

NYHET 2020
STOCKHOLM, VÄLLINGBY
Nytt inför 2020 är att vi utökar vårt samarbete med CrossFit 162 West och vi kommer att köra vår första Lic Eleiko PT utbildning där våren 2020.
CrossFit 162 West är en Eleiko Certified anläggning som givetvis har Eleiko-utrustning hög servicekänsla och coacher i världsklass.


STOCKHOLM, KISTA
Vi arrangerar våra utbildningar på Actic Valhall i Kista. Tillsammans med dem har vi byggt upp ett Eleiko Sportcenter även i Kista. Utrustning i högsta klass utlovas och gratis träning under utbildningstiden. En riktig pärla i Stockholms utkant, med mycket goda kommunikationer från pulsen i stan och både Arlanda och Bromma flygplats.

Den funktionella träningen är ryggraden i vår PT-utbildning som även inkluderar den kunskap och de färdigheter som krävs för att prestera som PT – för dig, för kunden och för din blivande arbetsgivare.

Vi har samlat de bästa så att de kan lära dig 

 

Våra lärare är var för sig expert inom just sina områden. De har både en akademisk och praktiskt bakgrund som ger dem en genommurad kunskap så att du slutligen kan omsätta kunskapen till dina kunder.

Men hos oss lär du dig inte bara att bemästra funktionell träning utan också den rent affärsmässiga delen av PT-yrket, oavsett om du satsar på en framtid som anställd eller egenföretagare. Vi kallar det startklara personliga tränare.
Vi är dessutom bland de första utbildningsorganisationerna som blivit godkända av Friskvårdsföretagen Almega som aktivt arbetar för att kvalitetssäkra PT-utbildningar.

Vi förstår att det kan finnas många frågor som ska besvaras innan en bokning kan göras och vi finns på plats för att hjälpa dig.
Kontakta oss på 035 - 17 70 70 eller education@eleiko.com