Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Data, IT & grafik?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Office 365 / SharePoint Developer

Yrkeshögskolan Mölnlycke

Det här är utbildningen är för dig som vill jobba med det senaste inom webb- och programutveckling! Microsofts Office 365/SharePoint är en av världens mest använda lösningar för intranät och informationshantering. Du arbetar med skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov.

Fakta

Efter examen har du kunskap om olika utvecklingsverktyg som Visual Studio, HTML, CSS, JavaScript, React, TypeScript, C# och Powershell. Du kan utveckla system med specialisering mot applikationsutveckling för SharePoint och har lärt dig att utveckla och implementera molnbaserade lösningar, även utanför SharePoint.

Arbetsmarknad

Efterfrågan på kompetens inom Office 365/SharePoint är mycket stor och ökar hela tiden i takt med plattformens spridning. Som färdigutbildad SharePoint-utvecklare är du eftertraktad på arbetsmarknaden. Du har en bred kompetensplattform och kan arbeta som SharePoint-utvecklare, webbutvecklare, program- och applikationsutvecklare eller SharePoint-administratör.

Vill du ha ett spännande, varierat, välbetalt och framtidstryggt jobb är SharePoint-utvecklare helt rätt för dig. Som om inte det vore nog är karriärmöjligheterna goda och arbetsmarknaden global!
Daniel Pettersson

Efter utbildningen kan du arbeta som:

  • Webbutvecklare
  • Programutvecklare
  • Applikationsutvecklare
  • SharePoint-utvecklare
  • Office365-utvecklare
  • Sharepointadministratör

Övrigt

Utbildningen är en 1,5 årig Yh-utbildning som bedrivs på heltid på Folkuniversitetet i Göteborg. Utbildningen har schemalagd undervisning ca 20 timmar i veckan, därutöver varvas egna studier och lärarlett via webben. Våra lärare är själva yrkesverksamma och därför väl uppdaterade om vad som sker i branschen samt mycket kompetenta såväl praktiskt som pedagogiskt. Under studietiden får du möjlighet att träffa och utbyta erfarenheter med branschfolk bl a vid studiebesök och gästföreläsningar samt förstås under LIA-perioderna.

Som studerande får du låna en bärbar dator under hela studietiden.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga