Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Utlandsstudier / Study abroad?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

New York Film Academy, USA

New York Film Academy (NYFA) grundades 1992 och blev snabbt en av Amerikas ledande filmskolor. Klasserna är små och lärare likväl som gästföreläsare har alla erfarenhet från Hollywood och den amerikanska filmindustrin. I USA har NYFA campus i New York, Los Angeles och Miami – så var du vill börja din karriär är upp till dig!

Varför studera vid New York Film Academy?

New York Film Academy (NYFA) är en av Amerikas ledande skolor för film, skådespeleri och scenkonst. Studietakten är hög och klasserna är små – du har alltså alla chanser i världen att köra ”all in” och utveckla din talang. De flesta programmen har inga speciella förkunskapskrav men du måste vara beredd att ägna all din tid och energi åt studierna. Mottot på NYFA är ”learning by doing”.

Vad kan du studera vid New York Film Academy?

Gör som Steven Spielberg och studera på New York Film Academy (NYFA). Studera inom områden som: film, teater, scenkonst, produktion, manuskript, 3D-animation, regi, journalistik, fotografi, journalistik, rekvisita speldesign, m.m. Alla utbildningar är praktiskt inriktade och studietakten mycket intensiv.

NYFA har ett stort utbud av program. Du kan välja mellan;

  • 1- & 2-åriga Conservatory Programs
  • Bachelor- och Masterutbildningar
  • Kortare kurser som är mellan 4 och 12 veckor långa, observera att dessa ej är studiemedelsberättigade

Programmen är utformade för att ge dig så mycket praktisk erfarenhet som möjligt inom det område du studerar. Om du går ”all in” med dina studier kommer du att kunna pusha både dig själv och din kreativitet till nya höjder. Såväl regissören Steven Spielbergs och skådespelaren Pierce Brosnans söner har studerat på NYFA.

Mer information om utbildningarna hittar du här.

Stipendier

KILROY ger i samarbete med New York Film Academy (NYFA) möjlighet till visst stipendium. Ange i din ansökan om du är intresserad av detta.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.

 

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga