https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403024/us/swdv6tlqh8dxytl4ckss.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403262/us/oiinbopmwvakb3xdwfz6.gif
STS Student Travel Schools
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: +46 771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.seMusic på Santa Barbara City College

Önskar du att du kunde leva på ditt musikintresse? Studier inom musik på Santa Barbara City College kan vara början på vägen till ditt drömjobb. Satsa på en musikutbildning i soliga Kalifornien för en kreativ och utvecklande studietid.

En musikutbildning är främst för dig som har tidigare musikerfarenhet eller ett brinnande intresse för musik och vill fördjupa dig inom ämnet. Vi rekommenderar att du blandar praktiska kurser, där du övar och utvecklar dina musikaliska färdigheter, med mer teoretiska studier inom exempelvis musikteori, gehörslära och musikhistoria. Santa Barbara, och närliggande storstäder som Los Angeles och San Francisco, erbjuder inspirerande musikevenemang året om och låter dig utveckla ditt intresse även utanför skolan.

Framtidsmöjligheter

Under din musikutbildning på SBCC förbereder du dig inför högre musikstudier och en bred musikkarriär. Som musiker kan du bland annat frilansa, spela i ensemble eller orkester, jobba som musiklärare eller spela för operahus eller teatrar. Eller varför inte satsa på en karriär inom kommersiell musik. Det kan bli du som skapar, och kanske till och med framför, morgondagens stora hits.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.