https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
Hyper Island
Hyper Island

Fakta

Kontakt

 • Ort

  Karlskrona

 • Längd

  90 veckor

 • Lärosäte

  Hyper Island

 • Sista ansökningsdatum

  2 maj 2022

 • Startdatum

  8 augusti 2022

 • Utbildningstyp

  Yrkeshögskola

 • Områdesbehörighet/behörighet

  Grundläggande behörighet

 • Examen

 • Kategorier:

  Data, IT & grafik

 • Kontakt

  Tel: +46 8 744 30 50
  Mail: applicants@hyperisland.comHyper Island

Hyper Island

Hyper Island designar lärande upplevelser som utmanar företag och individer att växa och föbli konkurrenskraftiga i en allt mer digitaliserad värld. Vårt sortiment av utbildningar syftar till att utru... Läs mer

Motion Designer, 2 år


 

Heltidsprogram, 90 veckor. Från grunderna i animering till de kunskaper du behöver för att styra dina egna innovativa rörelsekoncept.

Redo för riktiga världen

Det 2-åriga Motion Designer programmet kommer att guida dig igenom grunderna inom animation och hela vägen till de kunskaper du behöver för att styra dina egna innovativa rörelsekoncept. Du kommer att fördjupa dig i en värld av motion graphics, guidad av industriexperter, för att bli expert och skapare av banbrytande visuella upplevelser.

"The Motion Designer program in Karlskrona gave me the creative tools I need to compete within a constantly evolving industry while focusing on my personal development."
Alexander Schwandner, student

Animationsindustrin
Detta program är din chans att lära dig de färdigheter som behövs för att starta eller uppgradera din karriär inom den internationella animation eller filmindustrin. Arbete inom roller som animatör, Motion Designer, grafisk formgivare, illustratör, manusförfattare, strateg eller producent.

Know-how
Oavsett om du har erfarenhet sedan tidigare eller inte så omfattar programmet ett brett område av kompetens. Från analoga visuella uttryck till de verktyg och programvara som är relevant för motion graphics på film, video och mobila plattformar.

Arbeta med riktiga projekt
Allt kursinnehåll är utformat för att industrins behov och levereras utav industriexperter. Riktiga projekt av riktiga kunder utgör kärnan av programmets moduler och utvecklas ständigt i nära samarbete med vårt nätverk av industripartners.

Vad du kommer lära dig

Det tvååriga Motion Designer programmet omfattar alla de färdigheter du behöver för att starta en karriär inom industrin. Inga tidigare erfarenheter krävs för att lyckas. Programmet består av 60 veckors studier på vårt campus i Karlskrona och 30 veckors praktik vart som helst i världen.

Läs mer om utbildningen Motion Designer, 2 år på Hyper Island.