https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1628714361/us/p0ivmti5ws0ijlff7lj6.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1615534649/us/fvl6kntjqose28xx9vsh.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1615534909/us/perkqzylj8jep1ueug8v.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif
Kilroy

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 0771 - 545 769Kilroy

Kilroy

Funderar du på att studera utomlands? KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen från dina första frågor till... Läs mer

Monash University, Australien

Monash University i Melbourne är Australiens största och mest internationella universitet. Monash har fem olika campus runtom vackra Melbourne - en stad som dessutom har rankats som en av världens bästa studentstäder, vilket vi kan förstå!

Varför studera vid Monash University?

Monash är känt för den internationella känslan som finns på campus. Här studerar människor från över 100 olika länder, så du har verkligen chansen att lära känna andra studenter från hela världen här. Monash är ett universitet i världsklass och har ett gott internationellt rykte för sin höga kvalitet på både sin undervisning och forskning. Du kan kombinera dina studier med både kortare och längre praktik eller volontärprojekt, vilket kommer att göra dig mer attraktiv på den internationella arbetsmarknaden.

Melbourne har inte bara rankats som en av världens bästa städer att bo i. Staden är även rankad bland de tre bästa studentstäderna i världen - och med goda skäl! Melbourne är känt som Australiens kulturhuvudstad och studentlivet här är helt fantastiskt. Här är du omgiven av vackra stränder, härligt nattliv och massvis av kultur. Magiskt!

Akademiskt omdöme

Monash University tillhör det prestigefyllda Group of Eight, ett nätverk för de främsta universiteten i Australien. Monashs businessfakultet är ackrediterad av Association of MBAs, AMBA och EQUIS, exklusiva ackrediteringar som garanterar att Businessprogrammen håller högsta möjliga standard. Mindre än 1% av alla handelshögskolor i världen har fått så många som tre ackrediteringar.

Vad kan du studera på Monash University?

Vid Monash University kan internationella studenter läsa på bachelor-, master- och t.o.m. Ph.D.-nivå och du kan välja att läsa en hel utbildning eller bara fristående kurser under en termin eller två. Du har även många ämnesområden att välja mellan på Monash.

Ämnesområdena Business, Economics och Engineering är både mest populära att studera och mest akademiskt hyllade.  Övriga ämnesområden är t ex Architecture, Product Design, Aerospace och Sports Science.

Mer information om utbildningarna hittar du här.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.