Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Massage & SPA?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Medicinsk massageterapeut

Den nutida svenska klassiska massagen har utvecklats på Axelsons. Massage är utformad för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett. Massage är ett fantastiskt redskap att ha i händerna – antingen du väljer massage till husbehov eller vill satsa på massagen som yrke.

Information om Medicinsk massageterapeut

Som Medicinsk massageterapeut har du kunskaperna och verktygen för att kunna behandla personer med mer komplicerade tillstånd. Du har flera olika behandlingstekniker för att kunna behandla såväl akuta som kroniska skador- ovärderliga kunskaper för dig som vill arbeta med idrottare!

Med alla kunskaper du får när du läser alla tre stegen (Steg 1–3 heltid 20 veckor) i vår massageutbildning blir ditt arbete som massör garanterat både lättare och mer spännande. Du får flera redskap för diagnos och djupgående behandling av specifika besvär. Dessutom får du kunskap i:

  • medicinska basämnen,
  • integrativ vård som går ut på att förstå och samarbeta med annan vårdpersonal,
  • funktionell träning samt ytterligare fördjupning i
  • sjukdomslära och skadelära.

Dina manuella behandlingar blir ett kraftfullt redskap du kan använda framgångsrikt även på patienter med mer komplicerade tillstånd. Du lär dig flera olika behandlingstekniker för att kunna behandla såväl akuta som kroniska idrottsskador – ovärderliga kunskaper för dig som vill arbeta med idrottare. Efter kursen blir du av Axelsons diplomerad Medicinsk massageterapeut.

Medicinsk Massageterapeut – gångbart i hela världen

Att vara Medicinsk massageterapeut passar dig som vill ha ett fysiskt, kunskapskrävande och mänskligt yrke som är gångbart i hela världen. Som Medicinsk massageterapeut kan du behandla både förebyggande, friskvårdande och rehabiliterande. Dessutom vet du hur du ska gå till väga med många specifika skador och besvär. Därmed kan du rikta in dig mot en mängd olika klientgrupper. Våra elever är eftertraktade av såväl svenska som utländska aktörer inom branschen.

Axelsons diplom – en kvalitetsgaranti

För dig som ska välja utbildning handlar det naturligtvis om att veta vad du vill kunna göra med dina patienter! Varje steg i utbildningen är användbart i sig och vill du gå vidare senare behöver du aldrig läsa samma sak igen. Vi fokuserar på det du verkligen behöver som medicinsk massageterapeut.

Utbilda dig till diplomerad Medicinsk massageterapeut!

Vi utbildar människor i yrken med ett stort ansvar och när våra elever är färdiga ska de kunna sina saker. Vi gör vårt för att de titlar vi ger våra elever ska vara mycket mer än titlar, och vi är här för att hjälpa var och en av våra elever att bli riktigt duktig!

En yrkesutbildning är en stor investering, tidsmässigt och ekonomiskt. När du gör ditt val, tänk på vilket värde ditt diplom från Axelsons representerar i fråga om kunskap, yrkesmässig självtillit och din trovärdighet hos kunderna! Att ha Axelsons diplom Medicinsk massageterapeut på väggen är en kvalitetsgaranti.

Om oss

Läs mer om Axelsons och vårt utbildningsutbud här

Relaterade artiklar
    Ställ en fråga