Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Hotell & Restaurang?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Företagsekonomi inom Hotell och Design Management


IHTTI School of Hotel and Design Management är skolan för framtidens kreativa ledare. Här kan du studera hotell och design management och våra program är framtagna tillsammans med representanter för några av branschens främsta hotell och hotellkedjor.

Undervisningen på IHTTI – School of Hotel and Design Management är ingen klassisk undervisning utan i en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är vi fokuserade på att erbjuda alla våra elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

 

Student berättar

Ellen Lindvall har avslutat sina studier på IHTTI-School of Hotel and Design Management, Neufchatel och jobbar nu på Hotell Pigalle i Göteborg. Hör henne berätta om hennes erfarenheter och upplevelser från sin tid som student i Schweiz och på IHTTI.

Masterprogram i Företagsekonomi inom Hotell och Design Management

Denna magister är utvecklad för studenter vars målsättning är att erhålla avancerad teoretisk kunskap i ämnen inom lyxutveckling, hotelldesign och ledarskap på exekutiv nivå. Genom programmet får studenter utveckla kunskaper och färdigheter inom analysering, kritisk utvärdering, applicering av professionella metoder samt teoretiska kunskap vilket krävs för att på ett rigoröst sätt lösa problem och utveckla en affärsrörelse inom hospitality.

Utbildningsstart

Vi har löpande utbildningsstarter under året. Du hittar nästa startdatum här!

CSN

Utbildningen är CSN-berättigad. Läs mer om CSN här.

Relaterade artiklar
Ställ en fråga