Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Försäljning & Marknadsföring?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Marketing Management

Vill du arbeta som ledare inom området marknadsföring – exempelvis med fokus på marknadsanalys, affärsutveckling, kommunikation, eller försäljning? Då är Marketing Management programmet för dig!

Syftet med programmet är att utveckla din förmåga att leda projekt och funktioner inom marknadsföring och affärsförnyelse. På det sättet kan du bidra till ett företags utveckling och tillväxt.

Utbildningen är i stora delar problembaserad, vilket innebär att teoretisk kunskap ses i ljuset av praktiska exempel. Du tränas också på att arbeta i grupp och i projektform. Sammantaget ger detta dig nödvändig övning och viktig erfarenhet för din framtida karriär.

"Vårt program är helt engelskspråkigt och det är otroligt positivt tycker jag. Den internationella vinkeln förbereder oss för en global arbetsmarknad."
Elin Björklund

För att få insikt i grundläggande funktioner i både företagande och marknader läser du under de två första åren en rad grundkurser i företagsekonomi och nationalekonomi. Kurserna är utformade för att ge dig kunskaper om de olika delarna av marknadsföring.

Du bedriver dina studier på engelska tillsammans med studenter från andra länder och undervisas av internationella, engelskspråkiga lärare.

Efter utbildningen

Med en examen från Marketing Management är du väl förberedd att tackla en rad uppgifter som anknyter till företagsutveckling och marknadsföring i lokala och internationella sammanhang. Exempel på positioner som du kan ha under din karriär är: Projektledare, marknadsassistent, kommunikationsplanerare, marknadskoordinator, innesäljare, utesäljare och försäljningschef,

När du tagit din examen kan du söka både svenska och internationella masterutbildningar. Observera att masterutbildningar kan ha olika förkunskapskrav.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga