Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Ekonomi, handel & administration?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Lönekonsult

Är du ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad? Löneadministratören har utvecklats från mycket administrationsarbete med inslag av rådgivning till ett alltmer konsultativt arbetssätt. Den moderna löneprocessen i kombination med allt mer komplexa lagar och regler, self-service och ökad globalisering ställer ökade krav på löneyrket vilket även tydliggör rollens mångsidighet.

Den framtida lönekonsulten arbetar processinriktat och tar en nyckelroll i företagen, då lönesystemen innehåller viktig information om de flesta företags största resurs; de anställda.

Så här ser utbildningen ut

Utbildningen är skräddarsydd av oss och av företag i branschen - därmed är utbildningen helt anpassad efter vad branschen kräver. Utbildningen är endast under 1,5 år vilket ger dig alla kunskaper du behöver för att bli fullfjädrad lönekonsult.

Under första året läser du teori med allt från Excel för lönekonsulter, personalekonomi och arbetsrätt. När årskurs två pågår har du de kunskaper som krävs och går därmed ut på din LIA med alla teoretiska kunskaper. När du avslutar din LIA kommer du därför både ha de teoretiska och praktiska erfarenheterna att kliva rakt in i en anställning. Omgången som tog examen januari 2018 hade 98% av de studerande anställning vid examensdagen.

Takten på studierna är 100%, ca. 15 timmar i veckan är det undervisning och resterande timmar är menat för den studerande att jobba med grupparbete och självstudier.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga