https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1640080662/us/oxi6ojmpek5gwkt4be4f.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1642154358/us/husql7w6xgri9dl61kvy.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1640080861/us/lxnptlcposq8zsrbkxgh.jpg
STS Student Travel Schools
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 0771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.se



Law på BPP University i London

BPP University har ett gott rykte och skolan är känd i hela Storbritannien för sin Law School. En juridikutbildning här är därför ett riktigt bra val.

BPP University har attraktiva juridikutbildningar för dig som är intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom ett ämnesområde som öppnar dörrar för många olika karriärmöjligheter. Kanske drömmer du om att bli affärsjurist på ett internationellt bolag? Då är studier från BPP University en merit som vässar ditt CV lite extra. Här kan du ta en bachelor's degree efter totalt tre års studier. Ditt första år studerar du genom oss på STS Study Abroad.

Framtidsmöjligheter

Under dina studier på BPP University har du möjlighet att prova kurser inom olika områden för att hitta vad i juridikens värld som du vill fokusera på i framtiden. En kurs som "Law of the European Union" kan till exempel vara en perfekt kurs om du är intresserad av att lära dig mer om de lagar och regler som verkar inom EU. Att studera juridik utomlands ger dig ett internationellt perspektiv på området och värdefull kunskap om du vill satsa på att jobba utanför Sveriges gränser, eller på ett företag med många internationella partners.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav. 
Läs mer under Behörighetskrav