https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1613482465/us/fu9jvhvwkcvei1gdtdo1.jpg
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif
Contar

Fakta

Kontakt

 • Ort

  Stockholm

 • Längd

  Se respektive kurs

 • Lärosäte

  Contar

 • Sista ansökningsdatum

  Se respektive kurs

 • Startdatum

  Se respektive kurs

 • Utbildningstyp

  Kurs

 • Områdesbehörighet/behörighet

  Se utbildarens hemsida

 • Examen

  -

 • Kategorier:

  Psykologi & Terapi

 • Kontakt

  Tel: 08-462 98 14
  Mail: info@contar.seKurser i MI

     per_wallander     MI - Sten-Erik Edenhag

Contar erbjuder flera olika kurser inom MI Motiverande samtal. Vi har en grundkurs och en fördjupningskurs i Motiverande Samtal (MI). Och nu lanserar vi en kurs i MI och GRIT.

MI är idag en känd och väldokumenterad samtalsmetod för att hjälpa människor att förändra sig på sina egna villkor. MI utgår ifrån att motivation och motstånd är två sidor av samma mynt. De är kortvariga, påverkbara och förändringsspecifika.

MIs förhållningssätt, dess strategier, principer och verktyg kan hjälpa oss att bygga upp en bra relation, öka den egna viljan till förändring, förebygga och hantera motstånd, öka tilliten till att klara av en förändring och hantera ambivalens, som är ett centralt problem vid förändring!

Contars kurser i MI är tydligt inriktade på teknik och metod och förutsätter egen aktivitet, under – så väl som mellan kursdagarna. Kurserna leds av någon av våra kunniga kursledare Liria Ortiz, Henrik Josephson eller Sten Edenhag och hålls i våra lokaler på Högbergsgatan 30A på Södermalm i Stockholm.

Grundkurs i MI

Grundkursen i MI vänder sig till dig som är nyfiken på MI och vill lära dig de basala kunskaperna på området. Kursen arrangeras med jämna mellanrum och pågår under två dagar.

Fördjupningskurs i MI

Fördjupningskursen i MI vänder sig till dig med tidigare kunskaper inom MI som vill lära dig mer och uppdateras i det nyaste inom forskningen och MIs utveckling. Kursen arrangeras med jämna mellanrum och pågår under två dagar.

MI och GRIT – Motiverande samtal, MI och Grit för att stärka barn, unga och vuxna

I den här kursen går vi igenom samtalsmetoden motiverande samtal, MI och GRIT. GRIT handlar om betydelsen av uthållighet vid motgångar, kan användas i samtal med barn, unga och vuxna. Kursen har sitt ursprung i Liria Ortiz bok: Motiverande samtal, MI och GRIT med ensamkommande som kan köpas i Adlibris och Bokus.