https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403024/us/swdv6tlqh8dxytl4ckss.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403262/us/oiinbopmwvakb3xdwfz6.gif
Svenska Näringsakademin
Svenska Näringsakademin

Fakta

Kontakt

 • Ort

  Spanien

 • Längd

  2 veckor

 • Lärosäte

  Svenska Näringsakademin

 • Sista ansökningsdatum

  Löpande

 • Startdatum

  Se utbildarens hemsida

 • Utbildningstyp

  Yrkesutbildning
  Utlandsstudier

 • Områdesbehörighet/behörighet

  Inget behörighetskrav

 • Examen

  Diplomerad & licensierad kostrådgivare

 • Kategorier:

  Näringslära
  Friskvård & Hälsa

 • Kontakt

  Tel: 08-440 90 80
  Mail: info@svna.seSvenska Näringsakademin

Svenska Näringsakademin

Vi är passionerat intresserade av att skapa rätt förutsättningar för alla människor att kunna leva helt och häslsosamt genom rätt kunskap om kost och hälsa.Läs mer

Kostrådgivarutbildning – Playitas, Fuerteventura

Missa inte chansen att studera till Diplomerad och Licensierad Kostrådgivare med Svenska Näringsakademin på sport- & aktivitetsanläggningen Playitas på Fuerteventura.

Om resmålet

Playitas träningskomplex är drömdestinationen för dig som är intresserad av träning sol och bad. Här hittar du allt från vindsurfing, golf, cykling till gym, tennis, simning (olympisk bassäng) gruppass, löpning  m.m. Majoriteten av all träningen sker utomhus med havet som utsikt. Hotellet är anpassat för en hälsosam livsstil och därmed erbjuder den generösa buffén egenodlade grönsaker och nyttiga alternativ för alla tycken och smaker. Komplexet har även en snackbar samt en italiensk och en spansk restaurang där man kan avnjuta sin lunch eller middag som omväxling.

Om Utbildningen på Playitas

Svenska Näringsakademins Kostrådgivarutbildning sträcker sig under två veckor där av 10 av dagarna är lärarledda studiedagar vilket innebär att du även får tid över till att utforska hotellets alla aktiviteter, se dig om på ön eller bara lapa sol vid poolen. Fördelen med att välja vår intensivkurs på Playitas, förutom den vackra miljön, är att du får sammanhållning och support från dina kursdeltagare. Våra kursledare finns på plats dygnet runt och du har möjligheten att släppa alla måsten och bara koncentrera dig på dig och dina studier.

Till vem riktar sig utbildningen?

 • Till dig som vill arbeta som kostrådgivare och/eller vara verksam inom träning och friskvård
 • Till dig som vill studera intensivt i vacker inspirerande miljö och trevlig samvaro
 • Passar även dig som inte har några formella förkunskaper, men eftersom kursen hålls på en hög nivå är allmänna kunskaper i näringslära en fördel. Viktigast är förstås ett brinnande intresse för näringslära och hälsofrågor.
 • Till dig som arbetar med anknytning till hälso- och friskvård och som vill vidareutbilda och uppdatera dina kunskaper inom kost och hälsa
 • Utbildningen passar även intresserade privatpersoner som vill fördjupa sig inom näringslära för egen del.

"Jag är så tacksam över att jag valde boka och att jag genomförde den här utbildningen, den har tillfört ännu lite mer guldkant i min vardag. Rekommenderas varmt att gå utbildningen."
Johanna Skoglund, grupptränare & kostrådgivare

Mer om utbildningen

I takt med att allt fler människor får upp ögonen för hur mycket kosten betyder för vår hälsa ökar efterfrågan på personal med kompetens inom näringslära. Hos oss kan du som vill arbeta med rådgivning och vägledning inom detta spännande område få en bra orientering i grundläggande näringslära varvat med praktiska delmoment i kostrådgivning. Under intensiva kursdagar lär du dig hur maten vi äter fungerar i våra kroppar och hur du omsätter det i konkreta råd och strategier. Innehållet i utbildningen på Las Playitas är detsamma som kurserna hemma i Sverige. Du läser mer om kostrådgivarutbildningen här och licensen här.