https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1557230700/us/rliobjm5j1ilt0wgugix.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1547214747/us/zeudeh0tgxpexsqocwnt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1556090241/us/ynohwdvkl6cayhcncjz0.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1547554351/us/fe30flqzhes8kajof0z5.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1567082227/Banner-YH-Utbildningssidan-se_lemowt.png
Swiss Education

Fakta

Kontakt

  • Ort

    Schweiz

  • Längd

    9 månader + 1 år praktik

  • Lärosäte

    Swiss Education

  • Sista ansökningsdatum

    Löpande

  • Startdatum

    8 juli, 7 okt, 6 jan

  • Utbildningstyp

    Yrkesutbildning
    Utlandsstudier

  • Områdesbehörighet/behörighet

    Se utbildarens hemsida

  • Examen

  • Kategorier:

    Hotell & Restaurang

  • Kontakt

    Tel: +46 8 533 324 18
    Mail: info@swisseducation.se



SEG-Swiss Education Group

SEG-Swiss Education Group

SEG-Swiss Education Group, har sedan etableringen 1982 vuxit och är nu en av världens främsta nätverk av skolor inom “hospitality management”. Med fem prestigefyllda skolor erbjuder SEG utbildningar i... Läs mer

Konditorutbildning

En internationell konditorutbildning

Är du en passionerad bakare som vill utveckla din hobby till en karriär? Konditorutbildningen hos Swiss Education är en bred internationell utbildning på tre terminer och 6-12 månaders betald praktik - och kräver inga förkunskaper.

Det här lär du dig

Den första terminen på konditorutbildningen inleds med utbildning i bröd, kex, kakor, tårtor, pajer, salta inslag och ger dig ett certifikat i ”Pastry & Baking”.

Under den andra terminen består utbildningen av restaurangkonditori och du lär dig bland annat om varma, kalla och frusna tallriksdesserter, chokladkonst, praliner, tryfflar och avancerade tårtor. Nu har du även ett diplom i ”Pastry & Chocolate Arts”.

Efter andra terminen kan du läsa ytterligare en termin beroende på vad du vill få ut av din konditorutbildning. Tredje terminen består av konstnärliga spetskunskaper med fokus på pastillageskulpturer, sockertekniker, chokladstatyer och ger dig en introduktion till professionellt tävlande. Efter tredje terminen får du ett ”Swiss Grand Diploma in Pastry & Chocolate Arts”.

CSN-finansierad konditorutbildning

Konditorutbildningen är CSN-berättigad och du kan finanisera hela utbildningen med studiemedel. Under utbildningens gång ingår mat och boende på skolans campus i Luzern.


Efter utbildningen

Utifrån dina ambitioner har du efter utbildningen möjligheterna och erfarenheterna att påbörja en ljus karriär som pastry chef! Är du nyfiken och vill veta mer? Läs intervjuer med tidigare studenter eller boka ett vägledningsmöte!