Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Hotell & Restaurang?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Konditorutbildning - Grundnivå

Programmet Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts, “Konditori och chokladkonst”, är en ettårig konditorutbildning i världsklass.

Har du passion för konditori och vill göra det till din framtida karriär? Då är Konditorutbildningen rätt program för dig. Inga förkunskaper krävs. Programmet sträcker sig över två akademiska terminer á 11 veckor, därefter följer en praktik på 4-6 månader.

Introduktion till bak- och konditorikonsten

Studenterna lär sig genom praktiskt arbete grunderna inom bak- och konditorikonsten, och får arbeta med en rad olika degar, bröd, pajer, kakor, kex, tårtor och salta inslag. Dessutom lär de sig avancerade desserter, chokladkonst, konfektyr, tryffel, nougat, praliner, karameller, pastillageskulptur, specialiserade sockertekniker och mycket mer.

Undervisning varvas med studiebesök och praktik

Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts är en gedigen konditorutbildning där du får en övergripande bild av yrket. Undervisningen sker både i skolans lokaler och genom utflykter till restauranger, matproducenter, vingårdar, mässor och gastronomiska events.

Eleverna arbetar i små klasser med nära samarbete med lärare. Fortlöpande praktik i skolans fine-dining restaurang ger den erfarenhet som behövs inför praktikterminen. Praktikperioden håller högsta världsklass och ger studenten möjligheten att inleda sin framgångsrika karriär som ”Pastry Chef”.

Utbildningsstart

Vi har löpande utbildningsstarter under året. Du hittar nästa startdatum här!

CSN

Utbildningen är CSN-berättigad och möjlighet till full finansiering via CSN! Läs mer om CSN här.

Relaterade artiklar
    Ställ en fråga