Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Hotell & Restaurang?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Kockutbildning

En internationell kockutbildning

Kockutbildningen hos Swiss Education förbereder dig på en internationell karriär i köket hos topprestauranger världen över. Utbildningens fokus ligger på italiensk och fransk matlagning medan utbildningen tar plats bland de schweiziska bergstopparna. Utbildningen till kock är uppdelad på tre terminer på skolan med 2 praktikterminer på 12 månader totalt.

Det här lär du dig

För att erhålla ”Certificate of Culinary Arts Essentials” består första terminen av grundläggande utbildning inom kulinarisk konst, t.ex. knivtekniker, matlagningsmetoder och livsmedelssäkerhet/hygien. Terminen lägger fokus på fransk matlagnings medan andra terminen inriktar sig på bland annat europeisk matlagning, näringslära och kökshantering. Efter andra terminen har du ett diplom i ”European Culinary Arts”.

Betald praktik

Innan du påbörjar tredje och sista terminen på skolan gör du din första praktikperiod på sex månader. Swiss Education har ett stort kontaktnät och många studenter gör sin praktik på internationella restauranger, ofta på Michelin-restauranger eller 5-stjärniga hotell!

Efter att ha arbetat sida vid sida med kockar i världsklass återvänder du till skolan för din sista termin. Terminens fokus ligger på internationellt gourmetkök, ”fine-dining”-matlagning, menysammansättning, vin- och matparning, efterrätter och hållbarhet.

Sist men inte minst ger du dig på den sista praktikperioden på sex månader och får ditt ”Swiss Grand Diploma in Culinary Arts”.

CSN-finaniserad kockutbildning

Kockutbildningen på Swiss Education är ackrediterad och CSN-berättigad och du finansiera hela utbildningen med studiemedel. I utbildningen ingår gratis mat och boende på campus i Le Bouveret, med utsikt över Genevesjön.

Efter utbildningen

Efter din kockutbildning på Swiss Education kan du arbeta som kock på en hög internationell nivå. Är du nyfiken på en internationell kockutbildning? Bli inspirerad av nuvarande studenters bloggar eller boka ett vägledningsmöte idag!

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga