https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
Astar
Astar

Fakta

Kontakt

 • Ort

  Borås, Nässjö, Stockholm, Solna, Jönköping, Umeå, Luleå, Boden, Kalix, Älvsbyn, Piteå, Östersund

 • Längd

  Olika beroende på ort

 • Lärosäte

  Astar

 • Sista ansökningsdatum

  Se Astars hemsida

 • Startdatum

  Se Astars hemsida

 • Utbildningstyp

  Komvux/Vuxenutbildning

 • Områdesbehörighet/behörighet

  Se utbildarens hemsida

 • Examen

  Betyg och diplom

 • Kategorier:

  Hotell & Restaurang

 • Kontakt

  Tel: 010-43 44 000
  Mail: info@astar.seAstar

Astar

Vi på Astar vet att du har en yrkestalang inom dig. På våra utbildningar är målet att utveckla den och göra dig till en stjärna inom ditt yrke. Astar ger dig med andra ord stora möjligheter till jobb.... Läs mer

Kock/Restaurangkock

Bemästra varma och kalla rätter med stjärnkvalitet

Du är restaurangens hjärta och får visa din passion för matlagning varje dag på jobbet. Du lär dig kockyrket genom praktiskt arbete och stora delar av utbildningen är på en restaurangverksamhet. Under utbildningen lär du dig allt om varma och kalla rätter, tillagning och uppläggning samt servering och service. Du får även skapa menyer ur fantasin och hitta nya oemotståndliga smaker.

Förutom det svenska köket har vi även influerad matlagning från Frankrike, Tyskland, Asien och Mellanöstern. Restaurangkock är ett internationellt yrke och du hittar jobb överallt i världen eftersom köksspråket är lika vart du än kommer. På utbildningen kan du via Erasmusprogrammet få möjlighet till praktik utomlands. Kreativitet, samarbetsförmåga och kvicka händer värderas högt inom branschen.

”Astars utbildning är en snabb väg in i arbetslivet och du knyter kontakter omgående.”
Christoffer Dahlén, 23 år

Hur går utbildningen till?

G-SUITE


För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi G-SUITE, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Läs mer här: G-SUITE.

Talangverktyget DET

Med talangverktyget DET hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och förmågor. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.