Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Hotell & Restaurang?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Hotell och Design Management

IHTTI School of Hotel and Design Management är skolan för framtidens kreativa ledare. Här kan du studera hotell och design management, programmet är framtaget tillsammans med representanter för några av branschens främsta hotell och hotellkedjor.

Undervisningen på IHTTI – School of Hotel and Design Management är ingen klassisk undervisning utan i en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är vi fokuserade på att erbjuda alla våra elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

 

Studenter berättar

Ellen Lindvall har avslutat sina studier på IHTTI-School of Hotel and Design Management, Neufchatel och jobbar på Hotell Pigalle i Göteborg. Hör henne berätta om hennes erfarenhet när hon studerade hotell management i Schweiz.

Kandidatprogram i Hotell och Design Management

Detta program är unikt och exklusivt framtaget i samarbete med några av världens främsta hotellchefer och hotellkedjor för att kunna utbilda dig till en kreativ ledare. Varumärkesbyggnad, inredning och Auto Cad är några av de spännande kurser som erbjuds. Grunden är en hotell management utbildning.

Utbildningsstart

Vi har löpande utbildningsstarter under året. Du hittar nästa startdatum här!

CSN

Utbildningen är CSN-berättigad. Läs mer om CSN här.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga