Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Hotell & Restaurang?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Företagsekonomi inom Hotell Management och Finans, Marknadsföring, Personalledarskap och Luxury Business

HIM Hotel Institute Montreux är en skolan med fokus på hotell management, financial management och business. På HIM erbjuds en hotell management utbildning för de studenter vars mål är att satsa på en internationell karriär inom hospitality och som vill inrikta sig antingen på Financial Management, Human Resource Management eller Luxury Marketing och Business Management.

Undervisningen på HIM – Hotel Institute Montreux är ingen klassisk undervisning utan i en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är vi fokuserade på att erbjuda alla våra elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

 

Studenter berättar

Mila går sitt andra år på HIM-Hotel Institute Montreux och är en av våra Svenska studenter. Hon gjorde sin första praktik på Kempinski Hotel i Geneva och sin andra på SEGs marknadsföringskontor.

Här delar hon med sig av sina erfarenheter och varför hon valde just HIM.

Kandidatprogram i Företagsekonomi inom Hotell Management och Finans, Marknadsföring, Personalledarskap eller Luxury Business

Detta är en ekonomiutbildning i kombination med en Hospitality-utbildning som dessutom ger studenter möjligheten att välja ett huvudämne inom marknadsföring, finans eller personalledarskap. Tack vare detta upplägg passar denna utbildningen dig som vill jobba på huvudkontor eller administrativt inom ledningen på ett hotell eller restaurang.

Utbildningsstart

Vi har löpande utbildningsstarter under året. Du hittar nästa startdatum här!

CSN

Utbildningen är CSN-berättigad. Läs mer om CSN här.

Relaterade artiklar
Ställ en fråga