Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Hotell & Restaurang?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Hotell Management eller Hotell & Events Management

På SHMS Swiss Hotel Management School kan du studera hotell och events management vid palatset i Montreux. SHMS är känt över hela världen för att erbjuda några av världens främsta utbildningar inom hotell och hospitality management.

Utbildningarna på SHMS kombinerar teori och praktik, vilket ger studenterna en djup förståelse för ämnet och en bra grund för sin framtida karriär.

Vid SHMS är vårt mål att säkerställa en mångkulturell och internationell utbildning. I ett multikulturellt klassrum och med en global atmosfär inspireras studenterna för just deras framtida internationella karriär.

Undervisningen på SHMS – Swiss Hotel Management School är ingen klassisk undervisning utan i en värld där tekniken omformar design och arbetsorganisering är vi fokuserade på att erbjuda alla våra elever och lärare högteknologisk utrustning, färdigheter och kunskaper.

Kandidatprogram (HONS) i Hotell Management eller Hotell & Events Management

Utbildningen motsvarar en kandidatexamen vilken erhålls efter tre års fullständiga studier. Sista terminen görs tillsammans med vår akademiska partner, Univeristy of Derby i England, och du som elev får då fulla akademiska krediter för din examen (180 ECTS).

Utbildningsstart

Vi har löpande utbildningsstarter under året. Du hittar nästa startdatum här!

CSN

Utbildningen är CSN-berättigad. Läs mer om CSN här.

Relaterade artiklar
    Ställ en fråga