https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593522953/us/zzly4e4qt5rsogkhrxft.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1601496251/us/orea9w2fvkav5uqcfud2.gif
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: +46 771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.seHuman Resources (HR) på Southern Cross University, Gold Coast

Du som i framtiden vill jobba med HR och personalfrågor inom företag och organisationer ska välja att studera Human Resources på Southern Cross University på Gold Coast. Du får en grundläggande utbildning på ett campus med skönt läge, nära stranden och havet. 

Personalvetenskap är ett ämne som rör flera olika områden, bland annat psykologi, ekonomi och juridik. Det är vad man kallar ett tvärvetenskapligt ämne, och alltså en bra ingång att välja om du har många olika intresseområden. 

Utbildningen inom Human Resources på Southern Cross University ger dig grundläggande kunskaper om bland annat ledarskap, förändringsarbete, kommunikation och kultur inom företag. Du får även fördjupad förståelse för företagsledning och hur det fungerar i en alltmer globaliserad värld. Undervisningen är teoretisk, praktisk och interaktiv för att du ska få med dig kunskapen på många olika plan.

Framtidsmöjligheter

Studier inom HR kan vara värdefulla inom många yrken och de kunskaper du får med dig efter detta år kan du ha nytta av även om du skulle välja en annan inriktning senare. Väljer du att fortsätta dina studier och din karriär inom HR har du många framtida valmöjligheter att se fram emot.

I framtiden kan du jobba med personalfrågor på olika nivåer. Du kan exempelvis specialisera dig inom rekrytering eller arbetsmiljö – eller kanske blir du HR-chef. Ditt internationella perspektiv på utbildningen ger dig ett försprång om du vill jobba inom ett företag som verkar i flera olika länder.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.