Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Arkitektur, Design & Inredning?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Homestylingutbildning

Vill du arbeta som rådgivande konsult åt personer som ska sälja sina bostäder är detta rätt kurs för dig. Homestylingkursen fokuserar på att du efter examen ska kunna ha ett arbete som Homestylist. Teoretisk utbildning i kombination med övningar.

Homestylingutbildningen ges under en termin på deltid med 2 helgträffar inkl praktik i Stockholm, Malmö, Göteborg eller Umeå. Lördag kl 10-18 samt söndag kl 10-18. Kursen ges även på distans i en Kursportal utan träffar i den studietakt du själv väljer.

Kursportal med inspelade föreläsningar

Du får tillgång till inspelade föreläsningar i vår kursportal där du träffar våra lärare med olika specialområden. Du kommer att få se korta filmer med våra föreläsare som presenterar sig själva och respektive kurs samt med tal skärminspelade föreläsningar i Powerpoint.

Det är nästan som att vara med på helgträffarna med föreläsningar dock avgör du här själv när du har tid att studera.

Själva föreläsningsmaterialet har du även tillgång till i kursportalen när det är dags att göra övningsuppgifter och inlämningsuppgifter som skickas in för granskning av vår personal som därefter ger dig feedback.

"Bra med många ämnesområden så att man förstår helheten och kul med övningar och rollspelet i en lägenhet som skulle homestylas."
Malin Bengtsson, Certifierad Homestylist

Du kan också kontrollera in kunskapsnivå genom att svara på olika Quiz.
I kursportalen finns det en community där du kan diskutera och fråga andra kursdeltagare om de olika kursmomenten.

Inredningsakademin är Sveriges största sammanslutning av Inredare och Homestylister med kontor runt om i Sverige. Vi erbjuder Sveriges mest innehållsrika och modernaste inredningsutbildningar. Efter examen har du goda möjligheter till jobb som anställd eller egen företagare. Genomgången utbildning med godkända prov ger dig titeln Certifierad Homestylist.

Här ovan ett vardagsrum som inte kändes så modernt och fräscht inför försäljningen av lägenheten på Östermalm i Stockholm.Efter tömning av lägenheten på möbler och övrig inredning vidtogs målning runt fönster och målning på väggarna. Därefter en Homestaging med möbler och andra inredningsdetaljer som passar målgruppen.

Utbildningsmålet

Utbildningsmålet är att du efter fullföljd utbildning ska kunna hantera alla typer av Homestaginguppdrag oavsett omfattning.

Efter utbildningen

Efter genomgången utbildning kan du praktisera på Inredningsakademins Stockholmskontor eller på annat kontor ute i landet där Inredningsakademin finns representerat. Du har även möjlighet att ansluta dig till Inredningsakademin med ditt egna företag genom vår franchiseorganisation eller bli behovsanställd på din ort. Välkommen att lägga grunden till din nya karriär som Homestylist! 

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga