https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1557230700/us/rliobjm5j1ilt0wgugix.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1547214747/us/zeudeh0tgxpexsqocwnt.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1547554351/us/fe30flqzhes8kajof0z5.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto/v1550224884/us/ix4tdd79wlfr8erht4az.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1556090241/us/ynohwdvkl6cayhcncjz0.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1567082227/Banner-YH-Utbildningssidan-se_lemowt.png
Kilroy

Fakta

Kontakt

 • Kontakt

  Tel: 0771 - 545 769 Kilroy

Kilroy

Funderar du på att studera utomlands? KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen från dina första frågor till... Läs mer

Hawaii Pacific University, USA

Hawaii Pacific University (HPU) erbjuder ett stort utbud av program och har campus både i downtown Honolulu och i det lite lugnare Kaneohe. Klasserna är små så det finns goda möjligheter för nära kontakt med lärare och studenter. HPU är ett globalt universitet med lärare och studenter från hela världen. Efter skoltid är det härligt att hänga på stranden, surfa eller utforska ön!

Varför studera på Hawaii Pacific University?

 • En härlig mångfald av studenter. På Hawaii Pacific University kommer studenterna från över 100 olika länder världen över.
 • Ett brett utbud av studieprogram med över 50 kandidatprogram och 14 masterprogram att välja mellan.
 • HPU har hög lärartäthet med endast 15 studenter på varje lärare/professor, så det finns goda möjligheter till kontakt med och hjälp från lärarna, både i och utanför klassrummet.  
 • Universitetets läge mitt i Stilla havet gör detta till den ideala platsen att studera marinbiologi, bioteknologi, ocean resource management och marine aquaculture.  
 • För internationella studenter som läser ett kandidatprogram vid universitetet finns flera stipendier tillgängliga att söka mellan $2,000 till $10,000 per läsår.
 • Studentlivet vid HPU är aktivt med omkring 50 olika organisationer att gå med i. Här finns allt från United Nations club, The international club eller The leaders for a sustainable future club.
 • Huvudcampus ligger centralt i hjärtat av Honolulu - det finansiella, kulturella och politiska navet i Hawaii.
 • Eftersom Hawaii är en populär destination för turister är detta en bra plats att lära sig mer om turismindustrin och att själv turista!
 • I Hawaii hittar du några av världens vackraste stränder.
 • Lokalbefolkningen i Hawaii är kända för att vara välkomnande och trevliga. Det är t ex vanligt att prata med främlingar på bussen eller i hissen. Perfekt för att utveckla din sociala förmåga och vidga din comfort zone! 

Hawaii Pacific Universitys rykte och rankning

 • HPU rankades 2014 som nummer 1 i hela USA för mångfald, enligt USA Today.
 • The Princeton Review listar HPU som “Best in the West” av rekommenderade skolor i sin nyligen gjorda utvärdering "2016 best colleges: Region by region". 125 skolor i 15 olika delstater i västra USA finns representerade på listan.
 • Honolulu kallades år 2014 en av de "bästa mindre städerna för högskolestudenter", enligt The American Institute of Economic Research (AIER).

Vad kan du läsa på Hawaii Pacific University? 

HPU erbjuder ett brett utbud av kurser och utbildningar. Du kan välja att studera på Undergraduate- Graduate- eller Masternivå eller 1-2 Study Abroad-terminer. Du kan bl a studera hälsa, ekonomi, turism, journalistik och datavetenskap eller ämnen specifikt lämpade för området, såsom marinbiologi och oceanografi.

 • Kandidatprogram
  Du kan välja mellan 50 olika kandidatprogram på Hawaii Pacific University.
 • Masterprogram
  Hawaii Pacific University erbjuder 14 olika masterutbildningar.
 • En eller två terminer / Study abroad
  Som en Study Abroad student kan du välja mellan alla universiteters kurser som exempelvis: anthropology, computer sciences, marketing, international business, communications, education och psychology, för att nämna några. För att kvalificera dig för kurserna måste du uppfylla varje kurs enskilda förutsättningar. Detta hjälper vi självklart dig med! 

Mer information om utbildningarna hittar du här.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.