https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
Svenska Näringsakademin
Svenska Näringsakademin

Fakta

Kontakt

 • Kontakt

  Tel: 08-440 90 80
  Mail: info@svna.seSvenska Näringsakademin

Svenska Näringsakademin

Vi är passionerat intresserade av att skapa rätt förutsättningar för alla människor att kunna leva helt och häslsosamt genom rätt kunskap om kost och hälsa.Läs mer

Hälsocoach (inklusive ICC-certifierad coachutbildning)


Genom ett unikt samarbete med Skandinaviska ledarhögskolan kan vi erbjuda en väldigt komplett utbildning för dig som vill jobba med kost, coaching och hälsa!

Vill du jobba med att förändra, utveckla och stärka andra människor hälsa och välmående? Vill du bli – eller är du redan, etablerad inom hälsobranschen och önskar kraftfulla verktyg för att skapa framgångsrika resultat hos dina klienter? Är du nyfiken på vad som driver och motiverar människor och vill hjälpa till att plocka fram och stärka klientens egna inre potential för att nå sina mål och behålla dem?

Skandinaviska ledarhögskolan och Svenska Näringsakademin har slagit ihop sina kvalitetsutbildningar för att tillsammans skapa marknadens mest attraktiva hälsocoach utbildning. Hos oss får du kunskap och träning, och därmed hög kompetens att coacha och vägleda människor till bättre hälsa och ökat välmående. Utbildningen ger dig spetskunskap i ämnet hälsa där vi ser till en helhet med delar som bra mat, kostterapier, rörelse, sömn, återhämtning och glädje. De delarna är alla starka komponenter för att eftersträva WHO´s definition på hälsa som är ”ett fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande och inte enbart frånvaro av sjukdom”

Att vara coach, tillsammans med att ha spetskunskapen inom hälsa ger kunskap och verktyg att aktivt lyssna och ställa frågor till klienten för att skapa insikt och motivation. Coachingprocessen hjälper klienten att medvetandegöra sina tankar, känslor och handlingar och skapa insikter kring sina förmågor, beteenden, värderingar och övertygelser. Genom att möjliggöra för utveckling och förändring ges handlingsutrymme och kraftfulla mål kan skapas där du som coach hjälper klienten att skapa målfokus och uthållighet för varaktiga resultat.

Till vem riktar sig utbildningen?

 • Till dig som vill arbeta som vill arbeta med kostrådgivning, hälsoinspiration och coaching
 • Till dig som vill arbeta brett inom hälsoområdet
 • Till dig som vill arbeta som vill arbeta med kostrådgivning, hälsoinspiration och coaching
 • Till dig som vill arbeta brett inom hälsoområdet

Mer om Hälsocoachutbildningen

Hälsocoachutbildningen innehåller tre block som startar flera gånger per år. Du väljer själv när du ska påbörja ett block.

Hälsocoachutbildningens delar:

 • ICC- certifierad coach utbildning – 9 dagar + projektarbete. Läs mer om kursen och kursstarter här!
 • Diplomerad och licensierad kostrådgivare -9 dagar + hemarbete, alt. som distansutbildning Läs mer om kursen och kursstarter här!
 • Hälsoinspiratör – 2 dagar. Läs mer om kursen och kursstarter här! Läs mer om kursen här!
 • Som utbildad Hälsocoach har du möjlighet att marknadsföra dig på våra hemsidor, ICC, Skandinaviska ledarhögskolan och Svenska Näringsakademin.

Räntefri avbetalning

Vi kan i samarbete med Svea Ekonomi erbjuda räntefria avbetalningsupplägg som löper över 6, 12 eller 18 månader. Upplägget går till så att vi betalar räntan för din utbildning. Det som tillkommer för dig är en aviavgift på 29:- och en uppläggningsavgift på några hundralappar. Hur stor uppläggningsavgiften blir beror på löptid på lånet. Vi kan också i vissa fall ordna avbetalningsupplägg direkt mellan oss. Du kan läsa mer om avbetalning här.