https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1628714361/us/p0ivmti5ws0ijlff7lj6.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1615534649/us/fvl6kntjqose28xx9vsh.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618408304/us/au7zldosfceiktvf6mmq.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1615534909/us/perkqzylj8jep1ueug8v.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1618390309/us/bw7zejxq04r5bnttn51k.gif
Kilroy

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 0771 - 545 769Kilroy

Kilroy

Funderar du på att studera utomlands? KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen från dina första frågor till... Läs mer

Griffith University, Australien

Griffith University är ett innovativt universitet med 5 olika campus utspridda mellan Brisbane och Gold Coast. Utbildningarna vid Griffith University förbereder studenterna väl med kunskap och verktyg till en framgångsrik karriär runt om i världen.

Varför studera på Griffith University?

Det finns många anledningar att studera vid Griffith och bara några av dem är:

  1. Dina ”Griffith Mates”, ett fantastiskt faddergäng, kommer att ta emot dig vid din ankomst med öppna armar och ta med dig på äventyr så snart du ställt ifrån dig resväskorna. Du kommer att känna dig som hemma på nolltid. 
  2. Du bor och studerar i Queensland: en av Australiens mest solsäkra regioner, med både vackra stränder och coola städer. 
  3. Studenter som ska läsa en kandiatexamen kan delta i Griffiths Community Internship Program, med möjlighet att göra praktik hos en australisk arbetsgivare som en del av din utbildning eller volontärarbeta.
  4. Gör ett utbyte under dina utlandsstudier! Även internationella studenter har möjlighet att ta allt från en vecka till ett helt år i ett annat land. 
  5. Universitetet har sedan sin start tagit ett stort ansvar både socialt och miljömässigt. Griffith var det första Australiska universitet som introducerade en examen i miljövetenskap
  6. Väljer du att studera vid Griffith University kommer du att studera på ett internationellt erkänt universitet som är världsledande i sin forskning inom flera områden, som Water science, Drug discovery and infectious diseases, Asian politics, Security and development samt Climate change adaptation, för att nämna några.

Akademiskt omdöme

Universitetet grundades 1975 och rankades bland världens 300 bästa universitet i Times Higher Education (THE) World University Rankings 2018. Griffith blev även utnämnt till ett av Australiens sex "Innovative Research Universities".

Vad kan du studera vid Griffith University?

Griffith University erbjuder över 300 olika utbildningar och kurser på kandidat- och mastersnivå samt fristående kurser i en till två terminer.

Universitetet är särskilt erkända för sina utbildningar inom international business, turism, asienstudier, miljö- och naturvetenskap, samhällsvetenskap, humaniora samt inom konst och design.

Mer information om utbildningarna hittar du här.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.