https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337903/us/gm165wgbnxbythmo0pti.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403024/us/swdv6tlqh8dxytl4ckss.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1581326749/us/jvh2u1elbiwqnfgxm3nr.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1652337995/us/lgpud1qz0mpms34gxxrn.png
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/v1656403262/us/oiinbopmwvakb3xdwfz6.gif
EduPlanet
EduPlanet

Fakta

Kontakt

 • Kontakt

  Tel: 018 - 55 10 20
  Mail: info@eduplanet.seEduPlanet

EduPlanet

Vi startade redan 1982 och är idag en av de största i Sverige inom utlandsstudier. Här kan du söka bland mer än 300 skolor i hela världen och få hjälp av våra studierådgivare att hitta rätt utbildning... Läs mer

Full Sail University i Orlando

Läs din utbildning i Florida!

Sugen på något nytt, vill du studera på engelska och är nyfiken på USA? Varför inte läsa din utbildning i Florida? Full Sail University i Orlando har en mängd olika utbildningar inom allt från filmproduktion till webbdesign!

Full Sail University grundades 1979 och är belägen precis utanför storstaden Orlando i Florida på USA:s sydostkust. Här studerar 16 000 studenter, varav många är internationella studenter. Skolan är därför vana med att ta emot utbytesstudenter och hjälpa dem tillrätta med allt från studieval till boende. Här finns utbildningar inom media, IT och filmproduktion, alla med ambitionen att ge dig en så branschnära utbildning som möjligt. Campusområdet är därför utrustade med bland annat moderna inspelnings- och produktionsstudion.

Denna skola är godkänd för studiemedel från CSN.

”Jag trivs väldigt bra på Full Sail University! Jag har träffat massor med nya vänner som har samma intressen som jag. Orlando är en väldigt bra stad att studera i med massor av aktiviteter att roa sig med på fritiden, såsom Disney World och Universal Studios. Även massor med sport såsom hockey och fotboll!”?
Oliver, 21 år, Bachelor's Degree in Game Art

Boende & Fritid

Orlando – en stad full av underhållning

En stor del av att studera utomlands är att ha en rolig och meningsfull fritid på sidan av studierna. Full Sail University har en studentförening, vars uppgift är att ordna aktiviteter och evenemang för studenterna, men Orlando är också full av underhållning. Här finns temaparkerna Universal Studios, Disneyworld och Sea World.

Kom snabbt in i studielivet – bo med andra studenter

Det finns ett flertal boendealternativ för dig som student vid Full Sail University. Du kan antingen välja att hyra en privat lägenhet eller bo med andra studenter i en studielägenhet. I områdena runt skolan finns fina faciliteter så som tennisbana, pool och träningsanläggningar för dig som väljer att bo där. Kom ihåg att vara ute i god tid med din boendeansökan!

Kurser

Jobba inom nöjesindustrin, med media eller underhållning

Nyfiken på nöjesbranschen eller vet du att du vill jobba inom media och underhållning? Då finns det ett flertal utbildningar för dig, både tvååriga associate’s degrees, kandidatutbildningar på tre år eller masterutbildningar på ett år. Möjlighet finns även att intensivläsa en utbildning och på det sättet komma ut i arbetslivet fortare.

EXEMPEL PÅ ÄMNEN DU KAN STUDERA:

 • Event production
 • Graphic Design
 • Recording
 • Computer Animation
 • Creative Writing for entertainment
 • Digital Art & Design
 • Entertainment and Event
 • New Technology and Ingineering
 • Film
 • Game Development
 • Music
 • Media Development
 • Software DevelopmentSport Marketing
 • Show Production
 • Web Design

Kursstarter sker flera gånger per år. Ansökningar kan skickas in löpande.

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? EduPlanet är en av Sveriges äldsta och största representanter för utländska skolor. De har hjälpt svenska studenter sedan 1982 att hitta rätt utbildning utomlands. EduPlanets hjälp är gratis och du betalar aldrig mer än om du skulle boka allting direkt!

Läs mer om EduPlanet och utbildningarna här