Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Data, IT & grafik?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Frontend Developer

En Frontend Developer hjälper till att producera användarupplevelser på webben och i appar genom att använda HTML, CSS och JavaScript - samt ett ständigt föränderligt batteri av olika verktyg och programmeringsspråk.

Frontend Developers förverkligar hur designers, andra teammedlemmar och kunder föreställer sig användarupplevelser. Men det krävs inte bara tekniska färdigheter, du måste också ha möjlighet att planera dina projekt, kommunicera dina idéer och hålla teamet på rätt spår.

På Hyper Island sätter vi Frontend Developers i team med våra designstudenter. På så sätt lär du dig att kombinera grafisk design med kodning samt lär dig behärska kommunikationen och samarbetet som behövs för att producera interaktiva användarupplevelser.

Vad du lär dig

Detta program kommer att förbereda dig för en spännande karriär som Frontend Developer. När du tar examen har du följande färdigheter:

  • Kunskap om HTML, CSS, PHP, Javascript och MySQL
  • Översikt över CMS-system: WordPress, Drupal och Adobe AEM
  • Översikt över Backbone, Angular, Node.js AJAX, REST, JSON, API och SEO
  • Databaskunskap inom SQL, MongoDB eller liknande
  • Grundläggande kunskaper om att omvandla digital design till en slutprodukt
  • Kunskapen att testa och felsöka kod

Starta din karriär

Efter utbildningen kommer du att ha färdigheter för att söka jobb inom följande roller: Frontend Developer, Web Developer, Interface Developer, Webprogrammerare, Javascript Developer, bland många andra.

Få branschrelaterade färdigheter

Allt kursinnehåll är utformat för att möta branschens behov och utbildarna består av branschfolk som ligger i framkant inom sina områden. Verkliga projekt som fastställts av riktiga kunder utgör kärnan i programmets moduler och utvecklas i nära samarbete med vårt branschnätverk.

Läs mer om utbildningen och hur du ansöker på www.hyperisland.com

Utbildningen är CSN-berättigat.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga