Vill du få tips på fler passande utbildningar inom Data, IT & grafik?

Fyll i din e-postadress nedan innan du klickar på 'Ansök nu'. Men känn inget tvång, det är helt upp till dig!

Villkor

Front End Developer

 

Är du nytänkande, problemlösare och gillar att arbeta i projekt? Gillar du programmering och vill kunna skapa användarvänliga och visuellt tilltalande webbsidor och appar? Som Front end developer jobbar du med webbutveckling i team med kunder och övriga utvecklare och en front end developer samarbetar även tätt med andra yrkesroller. Du kan välja att arbeta på ett mindre Start-up till ett större företag.

Så här ser utbildningen ut

Utbildningen är skräddarsydd av oss och av företag i branschen - därmed är utbildningen helt anpassad efter vad branschen kräver. Du kommer att få jobba med att skapa gränssnitten för applikationer och de spänner från UX, till kod och användarvänlighet. Kurserna i årskurs ett genomförs parallellt då du bara efter några veckor jobbar med verklighetstrogna projekt där du får kännedom hur verktygen fungerar tillsammans.

Andra året består dels av 20 veckor LIA där du praktiserar ute på ett företag. Dessutom gör du 8 veckor examensarbete som vanligtvis görs tillsammans med ett företag. Totalt blir det en dryg tredjedel av studierna som är knutet till företag.

Utbildningen går i helfart och ca 15 timmar i veckan är de lektionstid.

Läs vår studentblogg
Ställ en fråga