https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593522953/us/zzly4e4qt5rsogkhrxft.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1606474228/us/rwgcirkqfbiksnnwouef.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1601496251/us/orea9w2fvkav5uqcfud2.gif
Franska språkresor

Fakta

Kontakt

  • Kontaktedmond.vonsaenger@gmail.com


Franska Språkresor


Franska Språkkurser Sommaren 2017
Härlig semester medan Du lär dig franska ! På Franska Rivieran Familj vänliga Språkkurser för barn tonåringar vuxna Allmän 4 tim/dag, Intensive 6 tim, hög intensiv 8 tim Franska Sommarläger för tonåringar o. barn
Vi är förmodligen den mest familjevänliga franska språkskola på Franska Rivieran, dvs den enda som välkomnar hela familjer att ta del av våra franska språkkurser i Frankrike.

Föräldrar tillsammans med sina barn, från 4-17 år, har möjlighet att delta i våra stimulerande franska kurser, till mycket överkomliga studieavgifter i kombination med attraktivt boende.

Om du vill kombinera en sommarsemester med att lära dig ett nytt språk så är vår franska språkskola i Saint Raphael det perfekta stället att boka din sommarsemester på. Vi tillhandahåller också intensiva franska språkkurser för den ambitiösa eleven.

Vi är en fransk språkskola som ligger i kuststaden Saint-Raphael, på den vackra franska Rivieran, och vi erbjuder ett underbart sätt att lära sig franska på allt medan du njuter av en härlig semester till mycket rimliga priser. Vårt registrerade namn sedan 1977 är France Langue & Culture.©

Franska kurs på Rivieran!

Kom och njut av det underbara medelhavet med oändlig blå himmel och ljumma kvällar. En atmosfär som Franska Rivieran är känd för. Studera språket på vår franska språkskola, en av regionens äldsta och mest ansedda franska skolan! Franska kurser i Frankrike utformade specifikt i syfte att öka dina språkkunskaper på kortast möjliga tid. Erfarna, franskfödda lärare.
Kurser för hela familjen, inkluderat sommarläger för tonåringar och barn. Intressanta kulturella utflykter som en del av kursen. Daglig möjlighet att konversera på franska med lärare och andra studenter efter klasserna. Attraktiva boenden, överkomliga priser och studieavgifter.

En avancerad grupp i trädgård med Pascal

Våra klasser undervisas i en modern byggnad, mycket centralt belägen, på Avenue de la Marne i Saint Raphaël med högst 10 minuters promenad till stranden. uppdelade i små grupper med max 5 barn i varje ledda av en ung fransk lärare.

Alla studenter: vuxna, tonåringar och barn håller kurser antingen inomhus eller ute i trädgården av ett hus i en mycket lugnt och trevligt villa område , omgiven av mycket grönskan och utan störande lokaltrafik

Under sommaren 2017 kommer du att få en speciell pedagogisk souvenir som du kommer att ha användning för under hela ditt liv.

Vi organiserar också utflykter till spännande och intressanta platser.