https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593522953/us/zzly4e4qt5rsogkhrxft.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1601496251/us/orea9w2fvkav5uqcfud2.gif
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    mail: welcome@sts.se

    tel: +46 771-20 20 40Fashion Merchandising & Management på Berkeley College, New York


Vill du studera i New York? Om din drivkraft ligger i ditt modeintresse ska du välja att studera Fashion Merchandising and Management på Berkeley College. Skolans läge, mitt i modemetropolen New York, skapar bra förutsättningar för en inspirerande studiemiljö.

En businessutbildning med inriktning mot mode och marknadsföring från Berkeley College är en utmärkt inkörsport för dig som drömmer om en karriär inom denna industri. Under din studietid utvecklar du förståelse för hur företagsekonomi och marknadsstrategier tillämpas inom modebranschen och får en bra överblick över de många faktorer som spelar in. Du lär dig förstå hela arbetsprocessen från produktutveckling till konsumentbeteende och utforskar även trendanalyser hos konsumenten och modebranschen som helhet. 

Framtidsmöjligheter

Efter ett års studier inom mode och business har du en bra grund att stå på för att fördjupa dig vidare inom ämnet. Du som vill fortsätta studera i New York kan ta en bachelor's degree inom Fashion Merchandising & Management på Berkeley College. I och med skolans quartersystem kan du få din examen redan efter tre år, jämfört med de fyra år det normalt tar att uppnå en bachelor's degree i USA. Framtida tänkbara yrken för dig som studerat en businessutbildning inom mode kan vara modeassistent, trendanalytiker eller inköpare.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.