https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1593522953/us/zzly4e4qt5rsogkhrxft.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1606474228/us/rwgcirkqfbiksnnwouef.gif
https://res.cloudinary.com/hm7cvv3hp/image/upload/q_auto,f_auto,fl_lossy/v1601496251/us/orea9w2fvkav5uqcfud2.gif
STS Student Travel Schools

Fakta

Kontakt

  • Kontakt

    Tel: 0771-20 20 40
    Mail: welcome@sts.seFashion Media and Communication på London College of Fashion

Mode och media är två områden som hänger tätt ihop. På London College of Fashion finns utbildningen för dig som är modeintresserad och även nyfiken på sociala medier, bloggar, vloggar och andra digitala kanaler.

Sociala och digitala kanaler har blivit viktiga verktyg i modebranschen och det här programmet är framtaget för att hänga med i denna viktiga trend. De valbara kurserna består bland annat av foto, film och journalistik – alla med utgångspunkt ur modebranschen.

Kombinera två modeinriktningar

Har du svårt att välja åt vilket håll inom modebranschen du vill fokusera dina studier? På London College of Fashion kan du testa på två områden under ett och samma läsår. Med oss på STS Study Abroad kan du studera två olika modeinriktningar: Fashion Media & Communication och Fashion Business. Antingen väljer du att studera en av dessa inriktningar under ett helt läsår, eller så väljer du att studera en inriktning per termin. Boka en gratis studievägledning, så hjälper vi dig att välja det som passar dina mål.

Framtidsmöjligheter

Oavsett hur du väljer att lägga upp dina studier på London College of Fashion kommer du att få med dig kunskap om många olika delar av modebranschen. Dina skoluppgifter kommer att samlas i en värdefull portfolio och även från din studiestad, modemetropolen London, kommer du att ha fått viktig erfarenhet för att komma vidare i din karriär. Antingen väljer du att fortsätta dina studier på högre nivå vid någon annan skola eller så söker du ditt första jobb i branschen. Framtida yrken efter att ha studerat mode och media kan vara till exempel modejournalist, modefotograf eller stylist.

Vad studerar jag?

Exakt vilka ämnen du kommer att studera kan variera. För att få en ungefärlig bild av dina kommande studier har vi tagit fram exempel på kurser som ofta ingår. 
Läs mer under Exempel på kurser

Vem kan ansöka?

Du söker till den här skolan med dina gymnasiebetyg och genom en enklare intervju med oss på STS Study Abroad. Vi hjälper dig svara på frågor om specifika antagningskrav.